Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

[KLP] Klaipėdos autobusų fotogalerija

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

• ssnaiperis
    replied
    na, labiausiai Klaipėdoje norėčiau pavažinėti su tuo "MB", kuris turi 4duris. o su kitais nebūtų įdomu, nes Vilniuje n kartų prisivažinėjau su visais Vilniaus autobusais

Komentuoti:

• Mettal
    replied
    Na, ne pesimistinė. Net nežinau dabar kodėl tada tą daugtaškį parašiau .

Komentuoti:

• ssnaiperis
    replied
    rodos kiek neįprasta matyt "MB" autobusą su keturiom durim

Komentuoti:

• Vilnietizz
    replied
    Atrodo, turiu šio autobuso nuotrauką. Ją ir daugiau nuotraukų iš Klaipėdos pasistengsiu įkelti artimiausiu metu.

Komentuoti:

• Al1
    replied
    Prieš porą savaičių mačiau važinėjantį.

Komentuoti:

• Mettal
    replied
    Važinėja dar jis http://fotobus.msk.ru/photo/301401/

Komentuoti:

• ssnaiperis
    replied
    ar Klaipėdos gatvėmis važinėja 18metrų ilgio 4durų "MB"? prieš porą metų buvau pajūryje, tai mačiau tokį autobusą

Komentuoti:

• Lincas
    replied
    Taigi, pora nuotraukėlių į šią temą:

Komentuoti:

• Scania
    replied
    Tikrai MAN NL 222 lb grazei išsilaikęs, esu važiavęs Klaipėdoj autobusais tai manau reiktu ne 4 durų bet 5 arba 6 dviašiu nes lb sunku išliupti kai buna autobusas pilnas.

Komentuoti:

• groundzer
    replied
    Vienas iš naujų "Pajūrio autobusų" pirkinių MB O 405 N2. Autobusas priklausė Hamburge dirbančiam privačiam vežėjui: Orthmans Reisedienst GmbH. Autobusas tądien dirbo 6 maršrutu. Mogiliovo gatvė

Salono vidus

Vairuotojo vieta

Ir galiausiai, pasisekė "pagauti" naują "Gintarinio vairo" pirkinį MAN NL222. Autobusas priklausė Rheinbahn Düsseldorf kompanijai. Išlaikytas išties gerai. Autobuse sumontuotas naujesnės kartos vairuotojo prietaisų skydelis.

Salono vidus

Komentuoti:

• Silber418
    replied
    Gerai pažįstamos vietos - Pietų Klaipėda. Ačiū už nuotraukas.

Komentuoti:

• groundzer
    replied
    Pietų metas. MB 407, KLAP 57, Šilutės plentas

Šalia KLAP priklausančio MB stovėjo ši Setra S215H. Šiuo autobusu vežami įmonės "Mars Lietuva" įmonės darbuotojai

Komentuoti:

• groundzer
    replied
    Manau, metas atnaujinti Klaipėdos autobusų galerija. Praėjusį ketvirtadienį sumaniau apvaikščioti pietinę dalį. Ieškojau privatininkų bazių. Pasisekė, nes suradau abi. Taigi pradedam:

Setra S215ÜL, Liubeko gatvėje

MAN SL 202, 2 maršrutas, UAB "Pajūrio autobusai", Kurėno stotelė, Taikos prospektas

Mercedes Benz O 407, KLAP 60, 18 maršrutas, Taikos prospektas

Pačiame miesto pakraštyje, Žardupės gatvėje užtikau "Pajūrio autobusų" MAN SL 202

MAN NG 272, KLAP 87, Jūrininkų stotelė, Taikos prospektas
    Paskutinis taisė groundzer; 2011.02.14, 21:20.

Komentuoti:

• Raikkonen
    replied
    Parašė rimantasg Rodyti pranešimą
    Solariai žavi kaina
    O miesto politikams vis tiek dzin, jie juk autobusais nevažinės, tai ir renkas pigiausią variantą, nesvarbu jiems kiek metų laikys tas pigus daiktas, jų valdžioj jau nebebus
    Reikalavimus konkurso dalyviams pateiks autobusų parkas, kurio vadovams nėra tas pats, kokie autobusai važinėja.

Komentuoti:

• rimantasg
    replied
    Solariai žavi kaina
    O miesto politikams vis tiek dzin, jie juk autobusais nevažinės, tai ir renkas pigiausią variantą, nesvarbu jiems kiek metų laikys tas pigus daiktas, jų valdžioj jau nebebus

Komentuoti:

• miurdock
    replied
    nesuprantu kuo tie Solariai žavi.. Man jie nepatinka, kokybe tikrai nepasižymi, plius nėra stabilūs.. Kažkaip labiau tikėčiau investicija į kokį MB, Volvo autobusą, o ne Solarį..

Komentuoti:

• rimantasg
    replied
    Atėjo metas ir Klaipėdai kokį nors autobusą išbandyt

http://www.verslosavaite.lt/index.ph...autobusas.html

Komentuoti:

• Eimantas
    replied
    Susiję pranešimai atkelti iš temos Viešojo transporto fotogalerija.

Komentuoti:

• Eimantas
    replied
    Šiandien.
    Prie Autobusų parko Klaipėdoje:
    Paskutinis taisė Eimantas; 2010.06.18, 20:44.

Komentuoti:

• groundzer
    replied
    Tai kaip ten ištikrųjų Prodigal Stranger ? Ar įsigyjo KLAP naują MB autobusą ar ne ?

http://fotobus.msk.ru/photo/273068/

Komentuoti:

Working...
X