Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[KAU] P. Vileišio (Vilijampolės) tilto rekonstrukcija
Collapse
X
-
Spėju, kad nuo Aleksoto. Prie funikulieriaus yra gera apžvalgos aikštelė
Komentuoti:
-
Vilijampolės tiltas, už jo matosi telefonų stoties pastatas su aukštuminiu kranu ir Šilainių rajonas ant kalno, 2008 08 29 :
Komentuoti:
-
Parašė Chipsas Rodyti pranešimąO kitoje tilto pusėje kasnors vyksta,nes mačiau buvo gan plačiai atidaryti vartai.Gal dar vieną kraną atvežė?
Vyksta soniniu siju keitimo darbai. Kranas maciau buvo tas pats. Rytoj galesiu foto padaryti..
Komentuoti:
-
Kiek žinau, tai jau dabar aišku, kad senu turėklų neliks, bet tokio ale labai grakštaus tilto, naujomis lengvomis konstrukcijomis aš nenorėčiau
, vistiek senas tiltas ir gerai, kad išlaikytų tą dvasia, nz pvz, nors yra kas nesutiks, man aleksoto tilto remontas labai prie širdies, modernizavo tiltuką, bet dvasia šiokia tokią išlaikė
Komentuoti:
-
Noretusi Vilijampoles tilta regeti kaip grakstu, lengvu konstrukciju, taciau butu idomu, jei butu lenktais tureklais, o tilto galuose butu vazonai su gelemis (beje, uzsienyje labai populiaru), butu idomi ir integruota raudonu plytu tekstura dalyje tureklu... Bet tai tik mano samprotavimai, galetu ir kiti rasyti savo pasiulymus, o ne tylet ir po to skustis.
Komentuoti:
-
Siaip ir as tokios pat nuomones... sovietine simbolika - cia musu istorijos dalis... praeis dar 50 metu, ka gero galesime parodyti atejnaciom kartom?... oranzini tilta su Vytauto Didziojo vardu... nesamone ir tiek...Parašė amiko Rodyti pranešimąO man Aleksoto tiltas atrodo gražiai ir sovietinės žvaigždės, mano nuomone, ten dera ir turi likti...
Komentuoti:
-
Pritariu, reikėjo iš viso ji nugriauti, pastatyti stiklinį kokį.Niekam nerūpi paveldas, visiems rūpi kaip pigiau.Parašė amiko Rodyti pranešimąO man Aleksoto tiltas atrodo gražiai ir sovietinės žvaigždės, mano nuomone, ten dera ir turi likti. Juk istorijos neištrinsi, kvaila visapusiškai atsisakyti visko, kas buvo. Žiūrėsim kaip dabar bus su Vilijampolės tiltu...
Komentuoti:
-
O man Aleksoto tiltas atrodo gražiai ir sovietinės žvaigždės, mano nuomone, ten dera ir turi likti. Juk istorijos neištrinsi, kvaila visapusiškai atsisakyti visko, kas buvo. Žiūrėsim kaip dabar bus su Vilijampolės tiltu...Parašė Himleris Rodyti pranešimąBus jis naktį labai "gražiai" vioeltinis, kaip dabar Aleksoto tiltas orandžinis
Komentuoti:
-
Bus jis naktį labai "gražiai" vioeltinis, kaip dabar Aleksoto tiltas orandžinis
Komentuoti:
-
Vistik as ce kazko nesuprantu
sestadieni ryte apie 10-11h vazevau Juragiu plentu ir juo vazevo visa virtine karines technikos kuri veze pantonini tilta, kol buvau neskaites tu dienu naujienu pamaniau kad veza ji statyti prie vilijampoles tiltos, taciau sekmadienio vakara ziuriu gryzta atgal tuo paciu keliu ta pati technika ir su tuo paciu tiltu :d o sendien pasiskaiciau naujienas ir nelb matos vilties kad toks tiltas stovet gali
tai kaip toki dalyka butu galima paaiskint kam veziot ta tilta pirmin, atgal???
Komentuoti:

Komentuoti: