Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

[A6] Kaunas - Ukmergė - Utena - Zarasai - Daugpilis

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    #21
    Įdomus tas lietuviškas ES paramos viešinimas

    Ten, kur 4 juostų kelyje eismas remonto metu be problemų gali būti perkeltas į kitą kelio pusę, labai tiksliai parašomi kelio ruožai
    Pirkimo numeris: 53220
    Magistralinio kelio A6 Kaunas–Zarasai–Daugpilis ruožo nuo 17,42 iki 21,85 km kairės pusės dangos stiprinimo ir nuo 21,85 iki 25,83 km kairės pusės dangos remonto (...) projektavimo ir atlikimo darbai
    Sutarties trukmė: pabaiga: 2007-11-15
    http://cvpp.lt/notices/notice2002326...tice_read_form


    Ten, kur bus remontuojamas 2 juostų kelias ir galbūt reikėtų iš anksto rinktis maršrutą (tuos 11 remontuojamų km gal važiuosi 2 valandas), nenurodoma, kur bus tie remontai
    Projektas Nr. 2007/CF/005 "Transeuropinio tinklo kelio E262 (Kaunas–Zarasai–Daugpilis) plėtra. Kelio rekonstrukcija ir dangos stiprinimas (I etapas). Sutartis Nr. 1"

    Pagrindinė darbų atlikimo vieta:atskiri kelio E262 Kaunas–Zarasai–Daugpilis ruožai
    Trumpas sutarties ar pirkimo (-ų) aprašymas:
    darbai apima kelio E262 Kaunas-Zarasai-Daugpilis 0,9 km ilgio ruožo dangos stiprinimą, 11,03 km ilgio ruožo dangos platinimą, apšvietimo, apsauginių metalinių atitvarų, paviršinių nuotekų sistemos ir tinklo tvoros įrengimą"

    Sutarties trukmė arba įvykdymo terminas:
    Pradžia: 2007-12-10 Pabaiga: 2008-11-30
    Vertė: 38.088.413,42 LTL
    Tačiau galima nudžiuginti rangovus tūkstančiais kv.m ir kub.m sudėsimų po kelio danga įvairių medžiagų:
    Visas kiekis ar visa apimtis (įskaitant visas dalis ir pasirinkimo galimybes, jei taikoma) apsauginio šalčiui atsparaus sluoksnio įrengimas - 40 925 kub.m, asfaltbetonio dangos įrengimas - 230 891 kv.m, geotekstilės paklojimas - 36 118 kv.m, pagrindo įrengimas iš mineralinių medžiagų - 59 964 kv.m, pagrindo įrengimas iš C markės asfaltbetonio - 52 274 kv.m, žvyro dangos įrengimas - 63 457 kv.m
    http://cvpp.lt/notices/notice2002343150

    Tas pat ir su antra sutartimi:
    Projektas Nr. 2007/CF/005 "Transeuropinio tinklo kelio E262 (Kaunas-Zarasai-Daugpilis) plėtra. Kelio rekonstrukcija ir dangos stiprinimas (I etapas). Sutartis Nr. 2"

    Pagrindinė darbų atlikimo vieta: atskiri kelio E262 Kaunas–Zarasai–Daugpilis ruožai
    Trumpas sutarties ar pirkimo (-ų) aprašymas: darbai apima kelio E262 Kaunas–Zarasai–Daugpilis 10,57 km ilgio ruožo dangos stiprinimą ir platinimą, tilto rekonstrukciją, apsauginių metalinių atitvarų, paviršinių nuotekų sistemos ir tinklo tvoros įrengimą

    Sutarties trukmė arba įvykdymo terminas:
    Pradžia: 2007-12-13 Pabaiga: 2008-11-30
    Vertė: 49.600.279,96 Lt
    http://cvpp.lt/notices/notice2002360...tice_read_form


    Visur buvo cituotas Centrinis viešųjų pirkimų portalas (CVPP) http://cvpp.lt/
    Kelių direkcijos tinklapyje www.lra.lt pateikiama dar mažiau informacijos
    Paskutinis taisė Romas; 2008.03.26, 19:27.

    Comment


      #22
      Karmėlavos aplinkkelis prie aerouosto

      2007 gruodžio 4
      Posėdžiavo Kauno regiono plėtros taryba

      Pasak Regioninės plėtros departamento direktoriaus Arūno Karlono, pateikusio informaciją apie Kauno oro uosto detaliojo plano eigą, pagrindinis uždavinys yra racionaliai pakoreguoti pagrindinio 504,976 ha sklypo ribas atskiriant dalį teritorijos pietinėje sklypo pusėje (panaudojant jį laisvosios ekonominės zonos plėtrai) ir papildomai prijungti šalia esančius sklypus, kad būtų užtikrintas saugus oro uosto darbas ir rezervuotos teritorijos tolimesnei plėtrai.

      Analizuojant esamą būklę ir atsižvelgiant į išduotas specialiąsias sąlygas, teko numatyti susisiekimo koridorių Karmėlavos aplinkkelio statybai, įvertinti keletą labai svarbių aplinkybių ir jas suderinti taip, kad nenukentėtų oro uosto ūkinė veikla ir racionalus teritorijos panaudojimas. Pirmoje eilėje besąlygiškai reikia išlaikyti ne mažesnį 150m atstumą nuo numatomo aplinkkelio sankasos krašto iki nusileidimo tako ašies, antra – koridoriaus trasą parinkti taip, kad Karmėlavos gyventojai kuo mažiau nukentėtų nuo aplinkkelio keliamo triukšmo, taršos ir kitų nepageidaujamų intensyvaus transporto keliamų reiškinių. Trečia – maksimaliai išvengti esamų pastatų, statinių ir inžinerinės infrastruktūros objektų sunaikinimo ir, pagaliau, nesuardyti erdvinės – planinės oro uosto struktūros.

      Siūlomi du sprendimo variantai.
      Pirmas – Karmėlavos aplinkkelio ašį projektuoti maksimaliai pritraukiant prie Karmėlavos miestelio Pievų, Tulpių ir Rožių gatvių. Skubių siuntų terminalą paliekant oro uosto pusėje. Esamą pagrindinį kelią į oro uostą siūloma kirsti dviejų lygių žiedine sankryža, praeiti tarp buvusios kepyklos ir karo aviacijos teritorijos pasukant nuo esamo plento iš Kauno į pietus prieš Karmėlavą tuojau pat už tvenkinio ant Zversos upelio, vėl įsijungiant į esamą plentą Jonavos rajono ribose.

      Antras variantas. Aplinkkelio ašies pradžia kaip ir pirmame variante lieka toje pat vietoje, tačiau kirtus labai suspaustą atkarpą ties Rožių gatve, magistralės ašis atitraukiama nuo gyvenamųjų namų, apeinant skubių siuntų terminalą iš pietų ir atkertant jį nuo oro uosto. Po to vėl sklandžiai artėjant prie gyvenvietės per numatomus griauti oro uosto pastatus – technikos sandėliavimo angarą ir buvusią gaisrinę, nukertant dabartinį pagrindinį įvažiavimo kelią į oro uostą ir pereinant į dviejų lygių žiedinę sankryžą Sodų gatvėje. Po to kaip ir pirmame variante vėl įsijungiant į esamą magistralinį kelią Jonavos rajono ribose.

      Pirmu atveju oro uosto interesai būtų mažiau pažeisti, nes nebūtų griaunamų pastatų, esamas skubių siuntų terminalas išlaikytų gerą ryšį su peronu, žiedinė sankryža liktų ant esamo pagrindinio kelio, patogesnė išlieka oro uosto erdvinė – planinė struktūra.Tačiau Karmėlavos miestelio Rožių, Tulpių ir Pievų gatvių gyventojams magistralinis kelias atsirastų prie pat namų slenksčio.

      Antruoju atveju prie būsimos magistralės priartėtų tik keletą Rožių ir Tulpių gatvės namų. Kiti gyventojai nuo magistralės triukšmo ir teršalų būtų beveik už 100 metrų. Tačiau oro uosto erdvinė – planinė struktūra gerokai nukentėtų: skubių siuntų terminalas prarastų betarpišką ryšį su peronu, tektų nugriauti keletą reikalingų pastatų.

      Bet kuriuo atveju, statant Karmėlavos aplinkkelį reikės taikyti brangias kompensacines priemones: akustines sienutes, skirtingų lygių sankryžas, kai kurias kelio atkarpas, o gal ir didelę jo dalį nuleisti į tunelius arba dengti, kad automobilių šviesos netrukdytų orlaivių skrydžių saugumui.
      http://www.kontrastai.lt/?p=3900

      Comment


        #23
        Sekmadienį teko važiuoti iki Kauno, tai atkarpa nuo "Aklojo ežero" iki sankryžos su Jonavos aplinkeliu yra intensyviai tvarkoma. Pastatyti 2 šviesoforai, daug apribojimų, tad kelionės laiką gerai prailgina, bet viskas dėl geresnio rytojaus, t.y. geresnės kelio dangos Keletas nuotraukų (deja, neišeina visąlaik su savimi turėti muilinę, tad atsiprašau už prastos kokybės mobiliako foto).





        Ir bonusui - kad daugiau tokių sutvarkytų atkarpų


        Comment


          #24
          joo, ta atkarpa dabar ties akluoju ežeru nekas... ir man kažkaip baisiai įdomiai jie ją tvarko, nukando dalį kaelio, o nuo senojo pylimo per kelis metrus išniveliavo dviračių tako pločio keliuką... neįkertu niekaip, ar jie darys 4 juostas, ar kokį velnią. toliau, visur šonai kelio pagilinti, kai kur medžius kerta lauk, ir dar nesuprantu, kodėl jau dabar visoj atkarpoj vietomis nugremžtas asfalto viršutinis sluoksnis?.. negi jie jau lies jį greit? duobių visokių atsirado, gerai, kad jau baigiu jas mintinai išmokti, bet viena kita dar vis tai praplatėja, tai nauja išsikeroja... žodžiu tikrai tikiuosi bus geresnis rytojus, ir rezultate visi šitie keisti tvarkymai sueis į vieną gerą atkarpos sutvarkymą

          Comment


            #25
            Jo, to dviračių tako pločio keliuko nesupratau ir aš ir pamiršau nufotografuoti, bet gal ten ir bus dviračių takas ?

            Comment


              #26
              tik įdomu tada būtų KAS IR IŠ KUR juo važinėtų?..

              Comment


                #27
                O kada baigs Utenos aplinkelį? Liko visai nedidelė atkarpa.
                Paskutinis taisė bička; 2008.05.05, 13:04.

                Comment


                  #28
                  Kaip vyksta kelio nuo Jonavos link Ukmergės rekonstrukcija? Kiek teko matyti, tai ten visai neblogai užsimota sutvarkyti. Gal kas tuo keliu dažniau važinėja ir gali padaryti keleta foto.
                  Dar mačiau kad pradėtas tvarkyti to pačio kelio (E262) ruožas Anykščių rajone. Ten į kelią gręžiami poliai. Matyt apatiniam grunto sluoksniui sutvirtinti. O gal kas gali paaiškinti išsamiau?
                  Ačiū.

                  Comment


                    #29
                    Parašė bička Rodyti pranešimą
                    Kaip vyksta kelio nuo Jonavos link Ukmergės rekonstrukcija? Kiek teko matyti, tai ten visai neblogai užsimota sutvarkyti. Gal kas tuo keliu dažniau važinėja ir gali padaryti keleta foto.
                    Dar mačiau kad pradėtas tvarkyti to pačio kelio (E262) ruožas Anykščių rajone. Ten į kelią gręžiami poliai. Matyt apatiniam grunto sluoksniui sutvirtinti. O gal kas gali paaiškinti išsamiau?
                    Ačiū.
                    Vakar teko vaziuoti. Prie Ilgabradu ir Aklojo ezero iskusti du ruozai,keiciamas gruntas, kertami medziai. eismas reguliuojamas sveisoforais, galima vaziuoti tik viena juosta. Darabai neseniai parsidejo..

                    Comment


                      #30
                      /\ nu kaip tas neseniai, jau berods nuo vasario jie ten dirba... dažnai tenka važinėt tuo keliu, tai stebiu pasikeitimus

                      Comment


                        #31
                        SKELBIMAS APIE SUPAPRASTINTĄ PIRKIMĄ

                        Perkančioji organizacija (institucija): Zarasų rajono savivaldybės administracija

                        Pirkimo pavadinimas: Magistralinio kelio A6 Kaunas-Zarasai-Daugpilis ir krašto kelio Nr. 117 Zarasai-Bradesiai-Obeliai sankryžos Zarasų mieste rekonstravimas

                        Perkamų prekių kiekiai, paslaugų ar darbų apimtys (...) : Betono bordiūrų keitimas – 865 m, betono trinkelių dangos įrengimas, išardant senas dangas, įrengiant smėlio ir skaldos pagrindus – 2885 m², atraminės sienutės iš betono įrengimas – 5,3 m³ atraminės sienutės aptaisymas granito plokštėmis – 34,6 m², laistymo vandentiekio iš polietileninių D iki 100 mm skersmens vamzdžių įrengimas – 355 m, lietaus nuotekynės iš plastmasinių D iki 250 mm skersmens vamzdžių įrengimas – 118,6 m, gelžbetoninių šulinių įrengimas – 3,6 m³, šalto vandens apskaitos mazgo įrengimas – 1 kompl., elektros apšvietimo kabelių paklojimas tranšėjose – 2428 m, išorės apšvietimo šviestuvų montavimas, įrengiant pamatus – 30 vnt.

                        Sutarties trukmė: pradžia: 2008-06-20 ir/arba pabaiga: 2008-10-31
                        http://cvpp.lt/notices/notice2002387...tice_read_form

                        Comment


                          #32
                          SKELBIMAS APIE SUPAPRASTINTĄ PIRKIMĄ
                          Pirkimo numeris: 65141

                          Perkančiosios organizacijos pavadinimas: Lietuvos automobilių kelių direkcija prie Susisiekimo ministerijos

                          Valstybinės reikšmės magistralinio kelio A6 Kaunas–Zarasai–Daugpilis 13,55 km esančios sankryžos su nuvažiavimu į oro uostą rekonstrukcija įrengiant šviesoforinį valdymą

                          Sutarties trukmė: pabaiga: 2009-01-01
                          http://cvpp.lt/notices/notice2002388...tice_read_form

                          Comment


                            #33
                            Apribojimai dėl darbų keliuose 2008-05-23
                            A6 Kaunas-Zarasai-*Daugpilis
                            - nuo 37 iki 48 km kelio rekonstrukcija, greitis apribotas visą parą iki 50 km/val. (iki 11-30)
                            - nuo 45,15 iki 46,65 km kelio rekonstrukcija, eismas į Jonavą nuo birželio 2 d. bus kreipiamas apylanka krašto ir rajoniniais keliais (iki 08-18)
                            - nuo 108 iki 118 km kelio rekonstrukcija, greitis apribotas visą parą 50 km/val., eismas reguliuojamas šviesoforu (iki 09-30)
                            - nuo 131 iki 132 km tvarkomi bordiūrai, Utenos mieste greitis apribotas visą parą iki 30 km/val. (iki 06-02)
                            - nuo 156 iki 160 km apsauginių atitvarų remontas, greitis apribotas darbo metu iki 70 km/val. (iki 06-23)
                            http://www.lra.lt/lt.php/eismo_infor...del_darbu/1335

                            Comment


                              #34
                              2008-05-23

                              Lietuvos automobilių kelių direkcija informuoja, kad nuo š.m. birželio 2 d. iki rugpjūčio 18 d. dėl kelio E262 Kaunas–Zarasai–Daugpilis rekonstrukcijos ruože nuo 45,15 km iki 46,65 km bus ribojamas eismas nuo Ukmergės Jonavos kryptimi, o transporto priemonių srautai bus nukreipti aplinkiniais keliais.
                              Apylankai bus panaudoti krašto ir rajoniniai keliai (Nr.4809 Lokėnai–Vepriai–Gelvonai; Nr.145 Kėdainiai–Šėta–Ukmergė; Nr.224 Jonava–Liepiai–Pasraučiai) bei Jonavos miesto gatvės.
                              Apie apylanką vairuotojams praneš informaciniai skydai ir specialūs kelio ženklai. Nepaisant kelio darbų minėtame ruože, maršrutinis ir aptarnaujantysis transportas juo galės važiuoti be apribojimų.



                              http://www.lra.lt/lt.php/naujienos/d...io_darbai/4319

                              Comment


                                #35
                                tai pala man į kauną reiks važiuoti per visokius kaimus?

                                Comment


                                  #36
                                  Parašė daktaras Rodyti pranešimą
                                  tai pala man į kauną reiks važiuoti per visokius kaimus?
                                  Važiuok autobusu, tai per kaimus nereikės, o jei nori būti ponu - ką gi, pakentėsi.

                                  Comment


                                    #37
                                    šitas ponas dažniausiai veža pilną ekipažą žmonių, tarp jų ir tokių, kuriems kelionė autobusu netinkama sveikatai, taip kad nereikia užsipulti

                                    Comment


                                      #38
                                      Parašė daktaras Rodyti pranešimą
                                      šitas ponas dažniausiai veža pilną ekipažą žmonių, tarp jų ir tokių, kuriems kelionė autobusu netinkama sveikatai, taip kad nereikia užsipulti
                                      Brangus daktareli, čia gi kelią kapitaliai remontuoja, juolab tas kelio ruožas ties Akluoju ežeru tikrai prastas buvo, visas išsibangavęs. Manau pakentėsi. Be to, tikrai yra kelios visai paprastos galimybės aplenkti remontuojamą ruožą:
                                      1. nuo Jonavos važiuok 224 keliu per Praulius, Liepius į Bukonis, o po to Kėdainių keliu 144 į Ukmergę. Visas kelias vien asfaltas.
                                      2. Galima iš Kauno važiuoti dešiniaja Neries puse per Lapes, Draseikius, poto per Kulvą iki Žeimių (labai vaizdingas kelias), nuo jų ~6 km. žvyrkeliu iki Liepių, o toliau tuo pačiu kaip jau nurodžiau pirmoje nuorodoje. Jei važiuoji iš Vilijampolės ar Šilainių, tai važiuojant šiais keliais kelionė pailgėja 7-8 km., tačiau aplenki tuos remontuojamus ruožus su šviesoforais, kelio remonto dulkes ir t.t.
                                      Sekite savo banknotus

                                      Comment


                                        #39
                                        oj chebryte galit man nepasakot, visus šituos kelius puikiausiai žinau, nes daugybę kartų per metus jais važiuoju pirmyn atgal vat ir šiandien per kėdainių plentą ir paskui nuo jo link jonavos šlaviau (na tiksliau atvirkščiai, nes iš Kauno lėkiau). dešimt kilų tik toliau pasirodo. matot kaip buvo - visai šitą trasą buvau primiršęs taip kad viskas tvarkoje, gyvenimas nestoja o kad tą velnio atkarpą tvarko, tai nuostabu, nes jinai jau buvo apverktino lygio...

                                        Comment


                                          #40
                                          Sekmadienį teko iš Kauno iki Dusetų suvažinėti. Kadangi apie kelio remonto mąstą žinojau laibai nedaug, tai važiavau tiesiausiu keliu ir galvojau, kad padariau vieną didesnių klaidų savo gyvenime. Bet, kaip sakoma iš klaidų mokomasi, tad atgal iš Utenos į Ukmergę važiavau per Molėtus, o iš Ukmergės Kėdainių plentu į Jonavą. Pastebėjau, kad atkarpa tarp Ukmergės ir Utenos yra nemažiau, o gal ir daugiau, tvarkoma nei atkarpa tarp Jonavos ir Ukmergės. Tad jei su atkarpa tarp Jonavos ir Ukmergės yra viskas aišku - ji bus uždaryta. Tai iš Ukmergės į Uteną tikrai rekomenduoju važiuoti per Molėtus. Kelias neblogas, nors šiek tiek ilgenis, bet užtat tausojasi automobilis, laikas ir nereikia valgyti dulkių
                                          Paskutinis taisė Perfect; 2008.06.02, 13:26.

                                          Comment

                                          Working...
                                          X