Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

[VLN] Šiaurinė gatvė Vilniuje. Pašilaičiai-Šeškinė-Žirmūnai

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    Parašė Vilniete Rodyti pranešimą
    1. ta gatve suplanuota caro maro laikais!!!!! Tada dar nebuvo tokiu masinu srautu!!!! Tada tikrai nebuvo suplanuota keturiu juostu, o dvieju!!!
    2. sutinku, kad reikia tvarkyti, tiesti dviraciu, pesciuju takus, gal dvieju eiliu gatve, bet ne keturiu!!!!
    3. tai kad nera atlikti tyrimai, kad si gatve isspres kamsciu problemas!!!



    Grazus vaizdeliai... tik as minejau apie zalius kampus salia gyvenamuju namu, o ne Vilnisu miesto pakrasciuose.

    1.-2. Srautai išaugo, vadinasi reikia platesnės gatvės O kamštis (stovinčios mašinos) dviejų juostų gatvėje labiau teršia orą nei pravažiuojančios 4 pavara.
    3. Kaip įsivaizduoji tuos tyrimus? Miesto projektuotojai mato kamščius ir planuoja lygiagrečias gatves taip paskirstydami srautus.

    O gyvenamieji rajonai dėl to ir vadinasi gyvenamieji, o ne miškas

    Comment


      Parašė Qbazzz Rodyti pranešimą
      1. Kaip įsivaizduotum gyvenimą mieste, kuriame nėra gatvių? Šiaip jau Vilniaus tankumas yra labai mažas lyginant su kitais Europos miestais, todėl tokių dykviečių turėtų ir toliau mažėti.
      2. O šita gatvė kaip jau minėta buvo suplanuota 1965 metais. Ir šita informacija tikrai buvo neslapta, tiesiog niekas ja nesidomėjo, o kai jau buvo paskelbta viešai, tada kaip visada pasigirsta - tieskit kur norit, tik ne po mano langais...
      3. O gražių žalių zonų Vilniuje yra - Vingio, Sereikiškių ir Kalnų parkai. Norėdamas pasivaikščioti tikrai važiuouju ten, o ne į dykvietes apsuptas pilkų blokinių namų.
      4. kai įmečiau linką Delfyje, tai žiūriu forume atsirado naujokų besidominčių naująja gatve
      1. as nesakau, kad nereikia gatviu, bet sakau, kad gal prie pat sleniu ir misku nevertetu tiesti vos ne autostradu. o jau minejau, kad po viena juosta gatve galetu buti.
      2 zinau, kad buvo suplanuota tais metais.... bet ne tokio lygio ir tokiu n aukstu.
      3. tai tu siulai tuos tris parkus palikti, o visur kitur gatves isvedzioti.
      4. nezinau, ar cia man taikei, bet as apie si forumu suzinojau ne is ten...

      Comment


        Parašė Vilniete Rodyti pranešimą
        Grazus vaizdeliai... tik as minejau apie zalius kampus salia gyvenamuju namu, o ne Vilnisu miesto pakrasciuose.
        Tai ne pakraščiai, o pats miesto centras. Vingio ir Karoliniškių parkai.
        Kaip po dykumą blaškiausi

        Comment


          Parašė Vilniete Rodyti pranešimą
          1. as nesakau, kad nereikia gatviu, bet sakau, kad gal prie pat sleniu ir misku nevertetu tiesti vos ne autostradu. o jau minejau, kad po viena juosta gatve galetu buti.
          Reikia tikėtis gatvės panašaus pločio į Ateities, arba Pietinį Senamiesčio apvažiavimą. Toli gražu ne autostrados
          Paskutinis taisė vytauc; 2006.11.30, 11:15.
          Kaip po dykumą blaškiausi

          Comment


            Parašė Vilniete Rodyti pranešimą
            1. ne per seniausiai patapo gatve... siaip buvo aplinkelis.... ir dar galima butu padiskutuoti, ar vadinama gatve nera aplinkelis....

            2. va butent, kad pastaraisiais metais daugelis gyvenamuju namu yra ant keliu, vadinamuju gatvemis... kam reikia tiesti dar viena gatve - aplinkeli per viena paskutiniuju zaliuju Vilniaus kampeliu??!?!?!?
            Sutinku, su issakytomis nuomone, kad ten dabar apleista... BET geriau jau butu sutvarkyta aplinka, nutiesti dviraciu, pesciuju takai, o ne gatve - aplinkelis!
            vilnietes zodziuose pastebetos sios fantazijos neatitinkancios realybes:
            kad tai aplinkkelis,
            kad tai buvo vadinama aplinkkeliu,
            kad nera pries Siaurines numatomu dviraciu taku,
            kad gyevnti prie gatves su viadukais yra blogiau, nei ji butu be viaduku su vieno lygio sankryzom,
            kad ji eis per viena paskutiniu Vilniaus zaliuju kampeliu,
            kad tai trukumas, jog islieka darbu testinumas ir vykdoma, tai kas jau senai suprojektuota, o ne po kiekvienu rinkimu kuriami nauji projektai,
            kad neatlikti tyrimai,
            kad pastacius viena gatve, turi mieste issispresti kamciu problema.

            kad uzteks is degtuko vezima skaldyt?

            Comment


              "Vilniete" įtariu ji kas bet kol kas nesakysiu. Tokia šeškinietė su gitara, greičiausiai. Dabar sakot gatvė eis per miegamuosius rajonus, o kitos gatvės, tokios kaip laisvės prospektas, justiniškių, rygos, antalanio, žirmūnų - kas čia? čia ne miegamieji rajonai? aš ten gyvenu, ir žinot kad vakare neįmanoma į namus atvažiuot, pereit gatvės ir tt.. viskas užkišta, net baisu. nežinau, kartosiu daug kartų, nueikit ir pažiūrėkit koks tvarkingas tas gamtos kampelis, aš mikiausi Radvilų Gimnazijoje, ten kur kažkada buvo rusų mokykla, kiek ten draugų yra sumušta, kiek iš manęs narkušos litų yra pavogę, super rami vieta. O dėl kitų dalių, tarp Justiniškių, pašilaičių net nekalbu, vien garažai ir nelegalūs autoservisai, sunų šūdai, panaudoti sargiai ir tt.. gatvės irgi tokios judrios, kad tos tylos jau seniai nėra. šeip analizuokit situacijas, o ne pulkit gint šiukškintojų, nelegalių statybų savininkų ir tt. o labiausiai valdžios. neaaisšku labiau prisidirbęs.
              Kodėl "Apylanka"? Todėl, kad "Darbai"...

              Comment


                Parašė Vilniete Rodyti pranešimą
                3. tai kad nera atlikti tyrimai, kad si gatve isspres kamsciu problemas!!!
                Šiaip tai, tankesnis gatvių tinklas/platesnės gatvės - mažiau kamščių. Manau tai gan natūralu ir savaime suprantama.

                Comment


                  tiesa vat dar kas, radau senam 1985 m. geodezijos skaitny kažkokiam:

                  "...dar 1965 - 1969 metais pagal Maskvos patvirtintą planą šiaurinėjė LTSR sostinės dalyje turėjo būti nutiestas apvažiavimas, tačiau atlikus geodezinius tyrimus nustatyta, kad dabartinėje Šeškinės gyvenamonjo rajono šiaurinėje dalyje aptiktas didelis požeminių vandenų tinklas. Ši teritorija yra unikali, kaip manoma kažkada buvosios Cidrono upės dalis. Atlikus tyrimus už Šeškinės 1981 metais buvo numatytas katik pradėtas satyti Fabijoniškių gyvenamasis rajonas. Panaikintas šaldytuvų ir buitinių atliekų savartynas, taip pat savartynas už Šeškinės. Paskutiniu metu LTSR mokslininkų susidomėjimas šia vieta yra labai didelis, statant namus naujojo rajono teritorije kartu yra atliekami ir tyrimai, gręžnių darymas.
                  Statnat naująjį Fabijoniškių guvenamąjį rajoną planuojama atskirti gatve, kuri sujungs senąjį Žirmūnų rajoną su Fabijoniškėmis, Šeškine, naująja Justiniškių dalimi, už kurios ribų planuojama vakarinė miesto gatvė. Dabrtinėje busimos gatvės teritorijoje yra nutiesti dujų, karšto ir šalto vandens vamzdynai"

                  o dabar visai nesupratau: "...vamzdynai. Šalia gatvės, Šeškinės "Ozo" slėnyje planuojama statyti LTSR geodezijos tyrimų bazės stoty" ??????? paaiškinkit??? čia kur?
                  Kodėl "Apylanka"? Todėl, kad "Darbai"...

                  Comment


                    sorry, nurašinėjau nuo to žurnaliuko, gali būti klaidų
                    Kodėl "Apylanka"? Todėl, kad "Darbai"...

                    Comment


                      Parašė SPX;126720[B
                      ]"Vilniete" įtariu ji kas bet kol kas nesakysiu. Tokia šeškinietė su gitara, greičiausiai.[/B] Dabar sakot gatvė eis per miegamuosius rajonus, o kitos gatvės, tokios kaip laisvės prospektas, justiniškių, rygos, antalanio, žirmūnų - kas čia? čia ne miegamieji rajonai? aš ten gyvenu, ir žinot kad vakare neįmanoma į namus atvažiuot, pereit gatvės ir tt.. viskas užkišta, net baisu. nežinau, kartosiu daug kartų, nueikit ir pažiūrėkit koks tvarkingas tas gamtos kampelis, aš mikiausi Radvilų Gimnazijoje, ten kur kažkada buvo rusų mokykla, kiek ten draugų yra sumušta, kiek iš manęs narkušos litų yra pavogę, super rami vieta. O dėl kitų dalių, tarp Justiniškių, pašilaičių net nekalbu, vien garažai ir nelegalūs autoservisai, sunų šūdai, panaudoti sargiai ir tt.. gatvės irgi tokios judrios, kad tos tylos jau seniai nėra. šeip analizuokit situacijas, o ne pulkit gint šiukškintojų, nelegalių statybų savininkų ir tt. o labiausiai valdžios. neaaisšku labiau prisidirbęs.
                      oi prajuokinai!!!!!
                      bet gaila neatspejai... gitaros niekad gyvenime neturejau...

                      taip del to saugumo sutinku... bet manau, kad geriau jau butu padaryti kaip minejau pesciuju, dviraciu takus, apsvietima. abejoju ar gatves nutiesimas sumazins nusikalstamuma...

                      apie ka tu cia?!?!?!?!?!? apie kokias nelegalias statybas??!?!? apie koki valdzios gynima!??!?

                      Comment


                        Parašė John
                        Vilniete, kam, tavo manymu, laukuose reikalingi dviraciu ir pesciuju takai? Jie bus nenaudojami ir po poros metu sunyks.

                        Vilniaus gatviu tinklas nepakankamai tankus ir susisiekimas labai nekoks, todel vienas is budu gerinti situacija - tiesti naujas gatves, kurios kurtu naujas jungtis ir taip lengvintu susisiekima. O placios gatves ir greitkeliai miegamuosiuose rajonuose yra normalus reiskinys. Taip yra Vilniuje, taip yra bet kur kitur pasaulyje. As suprantu nekaltus kai kuriu naiviu zmoniu norus tureti daugiau "gamtos kampeliu" (ju Vilniuje ir taip daugiau, nei pakankamai, bet anyway...), dviraciu taku, parku ir t.t., bet reikia i viska zvelgti su sveiku protu ir nors kokia logika. Reikia zvelgti placiau ir suprasti, kas yra svarbiausia miestui. Kas is to, kad ten ir toliau plytes nenaudojami laukai? Apie parko ideja reiktu pamirsti, nes kas eis i parka, esanti kazkur uzkampyje, kai net Sereikiskiu parkas visalaik apytustis? O gal svarbiau gerinti transporto infrastruktura ir miesto konkurencinguma? Galu gale, juk niekas nedraudzia irengti parko ten pat net ir nutiesus gatve.
                        jeigu tie laukai, kaip jus vadinat, butu sutvarkyti aplinkiniu rajonu gyventojai tikrai tais takais naudotusi, na, aisku is kokios Pilaites ar Lazdynu tai nevaziuotu.... bet Fabijoniskiu, Seskines, Pasilaiciu, Justiniskiu, Baltupiu (suskaiciavus gyventoju skaiciu susidarytu nemazas Vilniaus gyventoju procentas).
                        O logika aisku, kad butina! Tik va ar miestas turi tarnauti zmonems, ar zmones miestui!?!?!?!?

                        Comment


                          Parašė Vilniete Rodyti pranešimą
                          oi prajuokinai!!!!!
                          bet gaila neatspejai... gitaros niekad gyvenime neturejau...

                          taip del to saugumo sutinku... bet manau, kad geriau jau butu padaryti kaip minejau pesciuju, dviraciu takus, apsvietima. abejoju ar gatves nutiesimas sumazins nusikalstamuma...

                          apie ka tu cia?!?!?!?!?!? apie kokias nelegalias statybas??!?!? apie koki valdzios gynima!??!?
                          Dviratininku takai neblogai, bet dabar jau ju tiek, kad pestiesiems reiks zolyte eit nes saligatvis beveik visas uzimtas dviratininku taku. Ypac mums patiko takas einantis Seskineje lygiagreciai Staniaviciaus g-vej ties MacDonaldu ir Statoil degaline. Nupiestas takelis dviraciams, o paskuij toks takas, kad pestiesiems lieka tik zolyte eiti. O ar maisytu Siaurine g-ve ir dviratininku takui? Argi ten jau tokios geros trasos dviraciais vazinet, o ir vietos ten liktu pakankamai. Tai negi taip jau reikia sureiksminti dviratininku interesus su viso miesto transporto interesais? Gali sutvarkyti taip, kad vieni kitiems netrukdytu. O del keliamo masinu truksmo - tai kaip gyvens zmones daugiabuciuose pastatytuose salia Ukmerges magistrales, o Grigiskes? Is vis butu geriausiai, kad visi keliai butu po zeme, o ant zemes tik dviratininkai. Butu svaru ir zalia!

                          Comment


                            Parašė Vilniete Rodyti pranešimą
                            oi prajuokinai!!!!!
                            bet gaila neatspejai... gitaros niekad gyvenime neturejau...

                            taip del to saugumo sutinku... bet manau, kad geriau jau butu padaryti kaip minejau pesciuju, dviraciu takus, apsvietima. abejoju ar gatves nutiesimas sumazins nusikalstamuma...

                            apie ka tu cia?!?!?!?!?!? apie kokias nelegalias statybas??!?!? apie koki valdzios gynima!??!?

                            labai keisti man tokie zmones

                            savo energija ir laika panaudoja ten kur nereikia... as pilnai suprantu Jus ir Jusu argumetnus: parkelis, dviraciu takas, suoliuokai, jokiu siuklsiu ir t.t.

                            bet ar tamsta nors pirsteli pajudino, kad toje "pelkeje" tai atsirastu..... ? o dabar skamba: kelio mums nereikia, parkelio reikia ( ai tiesa dar noreciau kad Jus ji ir irengtumete....). Tai va einu prie to, jeigu ten butu kazkas panasaus i rekreacine zona, tai Jusu argumentai butu visiems suprantami, o dabar kazkoks 3 pagal dydi Vilniaus m. savartynas ten. o ne parkas
                            ir vietoj piketu miesto centra, nueitumete ir surinktumete padangus kruvas esancias ten, tai butu reiksmingesne akcija nei neargumentuotu komentaru rasymas cia ar delfi.lt

                            Comment


                              Parašė Vilniete Rodyti pranešimą
                              As visu tu, kurie cia pasisako uz Siaurine gatve, noreciau paklausti, ar jus noretumete gyventi prie pat keturiu juostu (apie letejimo juostas nekalbu...) gatves su viadukais...
                              Aš norėčiau, prašom lėšas skirtas jūsų nekenčiamai Šiaurinei gatvei atiduoti mums

                              Ypatingai nereikia viaduku, papildomų juostų...

                              Comment


                                Neišgirdome iš Vilnietės nei vieno argumento dėl ko neturėtų tiesti šios gatvės.
                                Kiekvieną kart prieš ką nors statant gyventojai prieštarauja ir prieštarauja ir kai pasiklausai kodėl jie prieštarauja tada buna aišku. Išpešti bent kokios naudos sau.

                                Mano supratimu reikėtų džiaugtis naujos gatvės tiesimu. Mažiau reikės stovėti kamščiuose, greičiau pasiekiamas miesto centras bus. Arčiau namų viešasis transportas važiuos.

                                Comment


                                  Pjuvis Siaurines gatves
                                  Attached Files

                                  Comment


                                    Parašė SPX Rodyti pranešimą
                                    tiesa vat dar kas, radau senam 1985 m. geodezijos skaitny kažkokiam:

                                    o dabar visai nesupratau: "...vamzdynai. Šalia gatvės, Šeškinės "Ozo" slėnyje planuojama statyti LTSR geodezijos tyrimų bazės stoty" ??????? paaiškinkit??? čia kur?
                                    Manau stoties jau nebestatys

                                    Vieta speju kazkur prieš Akropilį galėjo būti.

                                    Comment


                                      Parašė Artas Rodyti pranešimą
                                      labai keisti man tokie zmones

                                      savo energija ir laika panaudoja ten kur nereikia... as pilnai suprantu Jus ir Jusu argumetnus: parkelis, dviraciu takas, suoliuokai, jokiu siuklsiu ir t.t.

                                      bet ar tamsta nors pirsteli pajudino, kad toje "pelkeje" tai atsirastu..... ?
                                      va va.
                                      kazkada kai turejau suni, tai kad nevedziot aplink gyvenamus namus eidavau i tokias dykvietes nenaudojamas.
                                      teko pasivaikscioti ir tame "parkelyje su prudeliu" tarp Seskines ir Fabijoniskiu. Pirma tai vieninteliai sutikti zmones buvo - kitus sunis vedziojantys. beje - palaidus ir didelius. Antra, siuksles aplink ta pruda taip papiktino, kad surinkau ju du maisus po 100L nors visai negyvenu tame rajone.
                                      O tokie rekautojai, tai aisku kad nei pirsto nepajudina, ir turbut nueje ten buvo nedazniau kaip 2 kartus i metus. Bet svarbu parekaut.

                                      Comment


                                        tada dėl tos gitaros suklydau, atleiskite. bet kaip ir kiti minėjo argumentų dėl ko ši gatvė nereikalinga nepastebėjau iš Jūsų pusės. ir išvis statyba numatoma 2009 metais, bet per tą laiką mašinų skaičius padidės ženkliai, čia pridedu ir savo būsimą automobilį kaip gyvensim iki to? manau reikia darbus pradėti greičiau. o dėl tų dviračių takų, tai nuo jų tik blogiau, kaip ir tie riedutininkai prie vyriausybės, paiimė ir nutrenkė mano merginos draugę, ir kur tvarka? o beto kas draudžia sutvarkyti šalia gatvės aplinką? galima parengti labai gražų projektą, gatvė ir šalia poilsio parkas be jokios komercijos, ta gatvė užims tokią mažą vietą, kad net nematau bėdos parkui, o beto kitų rajonų dalų gyventojai bus patenkinti gatve, nes manau tos šiukšlinos dykynės jiems nepatinka, vienu šūviu net 3 zuikiai - dingo šiukšlynai, atsirado laisvė judėti nuosvu trasnportu, įrengtas nuostabus poilsio parkas. kur bėda? taip bus sukurta naujų darbo vetų prižiūrėtojams
                                        Kodėl "Apylanka"? Todėl, kad "Darbai"...

                                        Comment


                                          tada dėl tos gitaros suklydau, atleiskite. bet kaip ir kiti minėjo argumentų dėl ko ši gatvė nereikalinga nepastebėjau iš Jūsų pusės. ir išvis statyba numatoma 2009 metais, bet per tą laiką mašinų skaičius padidės ženkliai, čia pridedu ir savo būsimą automobilį kaip gyvensim iki to? manau reikia darbus pradėti greičiau. o dėl tų dviračių takų, tai nuo jų tik blogiau, kaip ir tie riedutininkai prie vyriausybės, paiimė ir nutrenkė mano merginos draugę, ir kur tvarka? o beto kas draudžia sutvarkyti šalia gatvės aplinką? galima parengti labai gražų projektą, gatvė ir šalia poilsio parkas be jokios komercijos, ta gatvė užims tokią mažą vietą, kad net nematau bėdos parkui, o beto kitų rajonų dalų gyventojai bus patenkinti gatve, nes manau tos šiukšlinos dykynės jiems nepatinka, vienu šūviu net 3 zuikiai - dingo šiukšlynai, atsirado laisvė judėti nuosvu trasnportu, įrengtas nuostabus poilsio parkas. kur bėda? taip bus sukurta naujų darbo vetų prižiūrėtojams
                                          Kodėl "Apylanka"? Todėl, kad "Darbai"...

                                          Comment

                                          Working...
                                          X