Niekas neisizeide, tiesiog nesakau kad, ant kiekvieno kampo yra kamsciai, tiosiog tam tikrose vietose buna toks reiskinys tam tikru laiku
Gerai, kad niekas neisizeide, nes mano tikslas ir nebuvo ka nors izeisti. As tik stebiuosi, kad per pora metu taip reikalai pasikeite Nuvaziuosiu kitais metais ir pamatysiu!!!!!!!!!!!!
Va čia tai klysti. Gyventojų skaičius mažėja, bet mašinų skaičius - ne.
Pavyzdžiui, senesni duomenys. Šiauliuose 2003/2004 metais buvo mašinų:
2003 44061
2004 46176
Nors 2003/2004 -ais gyventojų sumažėjo.
Tas pats bus ir su 2005-2006 metais.
Nors man irgi atrodo, kad tokio dydžio mieste neturėtų būti kamščių, bet kadangi neteko būti Šiauliuose, tai nieko šia tema pasakyti negaliu.
Gal ir padaugejo automobiliu jeigu taip raso, bet vistiek man sunku kamscius Siauliuose matyti. Gal kaip rastman sako, reikes paciam isitikinti, kai kita karta nuvaziuosiu. Gal tada vietoj 10 minuciu vaziuosiu koki 40 per miesta
Nesakau, kad Siauliai yra .............
P.S. bet kaip jau sakiau, cia yra mano asmenine nuomone, kurios as niekam nepersu ir tikiuosi, kad forumo dalyviai manes "nenukryziuos", nes nenorejau nieko izeisti!!!
Niekas neisizeide, tiesiog nesakau kad, ant kiekvieno kampo yra kamsciai, tiosiog tam tikrose vietose buna toks reiskinys tam tikru laiku
NU ka as zinau Didmiesti, bet pavyzdziui jei tau reikia kokios duonos apie 17-18 val. taio geriau neik i parduotuve, nes eiles dideles ( Cia apie iki gardino gatveje). Sauluteje sestadieni pastoviai eiles ( cia kur netoli mildos yra), zmones grudasi. O neduok dieve jei kokios sventes tai zmoniu visada daug buna. Kas del masinu, tai tikrai ju daugeja. Pramones gatvej darbo dienom apie 17 val. pastoviai kamsciai ( nu aisku netokie kaip vilniuj ), bet kaip siauliams tai dideli kamsciai. O zmoniu gatvese tai tikrai pakankamai, tai akivaizdziai matosi is Eziuko nuotrauku http://tinkle.miestai.net/showpost.p...7&postcount=50
P.S. geriausi tai kai grysi tai ir viska pamatysi
P.P.S.S. beto vasara buna kitaip, nemazai studentu isvaziuoja, daug kas atostogauja
Nesakau, kad Siauliai yra miestas-vaiduoklis, jokiu budu taip nera, bet man tiesiog sunku isivaizduoti masinu spustis Siauliuose. Asmeniskai as is betkokios Siauliu vietos i kita miesto dali/rajona/vieta nuvaziuodavau per 10minuciu ar maziau. Iki centro is bet kur gali per 5 minutes su masina nuvaziuoti. Net mano tevas yra pasakes, kad Siauliai yra tobulo dydzio miestas gyvenimui- labai kompaktiskas ir patogus, nes nera dideliu sunkumu nuvaziuoti is Akliuku ar kokio medelyno i pietini per 10 minuciu
Kalbant apie Vilniu, tai tenai irgi neteko man kamsciu matyti. As pirma karta suvokiau pati zodi kamstis, kai dar neprabegus pimajai mano gyvenimo didmiestyje savaitei, man teko tiesiogine sio zodzio prasme pasedeti virs 5 valandu istrigusioje greitkelyje masinoj ir vargu ar viena mylia nuvaziuoti!
P.S. bet kaip jau sakiau, cia yra mano asmenine nuomone, kurios as niekam nepersu ir tikiuosi, kad forumo dalyviai manes "nenukryziuos", nes nenorejau nieko izeisti!!!
2004 vasara sveciavausi gimtajame mieste. Nemanau, kad per 2 metus situacija taip pasikeite, kad Siauliuose kamsciai atsirado. Beje, per tuos 2 metus gyventoju dar pamazejo- automatikskai tas veda prie masinu skaiciaus sumazejimo!
Va čia tai klysti. Gyventojų skaičius mažėja, bet mašinų skaičius - ne.
Pavyzdžiui, senesni duomenys. Šiauliuose 2003/2004 metais buvo mašinų:
2003 44061
2004 46176
Nors 2003/2004 -ais gyventojų sumažėjo.
Tas pats bus ir su 2005-2006 metais.
Nors man irgi atrodo, kad tokio dydžio mieste neturėtų būti kamščių, bet kadangi neteko būti Šiauliuose, tai nieko šia tema pasakyti negaliu.
2004 vasara sveciavausi gimtajame mieste. Nemanau, kad per 2 metus situacija taip pasikeite, kad Siauliuose kamsciai atsirado. Beje, per tuos 2 metus gyventoju dar pamazejo- automatikskai tas veda prie masinu skaiciaus sumazejimo! Pries kelis menesius atvaziavo mano draugo sesuo i Chicago, tuo paciu atsivezdama svieziu naujienu is Lt ir Siauliu. Ji sake, kad Siauliuose labai jauciasi gyventoju trukumas: gatves tuscios, pietiniame daug butu nebegyvenamu ir pan.
Nu ka as zinau Didmiesti, bet pavyzdziui jei tau reikia kokios duonos apie 17-18 val. tai geriau neik i parduotuve, nes eiles dideles ( Cia apie iki gardino gatveje). Sauluteje sestadieni pastoviai eiles ( cia kur netoli mildos yra), zmones grudasi. O neduok dieve jei kokios sventes tai zmoniu visada daug buna. Kas del masinu, tai tikrai ju daugeja. Pramones gatvej darbo dienom apie 17 val. pastoviai kamsciai ( nu aisku netokie kaip vilniuj ), bet kaip siauliams tai dideli kamsciai. O zmoniu gatvese tai tikrai pakankamai, tai akivaizdziai matosi is Eziuko nuotrauku http://tinkle.miestai.net/showpost.p...7&postcount=50
P.S. geriausi tai kai grysi tai ir viska pamatysi
P.P.S.S. beto vasara buna kitaip, nemazai studentu isvaziuoja, daug kas atostogauja vasara miestas tustesnis buna
2004 vasara sveciavausi gimtajame mieste. Nemanau, kad per 2 metus situacija taip pasikeite, kad Siauliuose kamsciai atsirado. Beje, per tuos 2 metus gyventoju dar pamazejo- automatikskai tas veda prie masinu skaiciaus sumazejimo! Pries kelis menesius atvaziavo mano draugo sesuo i Chicago, tuo paciu atsivezdama svieziu naujienu is Lt ir Siauliu. Ji sake, kad Siauliuose labai jauciasi gyventoju trukumas: gatves tuscios, pietiniame daug butu nebegyvenamu ir pan.
Siauliuose esu pragyvenes beveik visa savo gyvenima, bet nei karto, pabreziu, nei vieno vienintelio karto nesu mates kamsciu. Net neisivaizduoju, kokiu budu, kokioje vietoje, ten galetu masinos nepravaziuoti
Zinau , bet nevisa pramones gatve. Tik iki norfos. O jei vaziuoji is pramones rajono i pietini ar i centra po 16-17 val. tai kamsciai dideli oi dideli
Siauliuose esu pragyvenes beveik visa savo gyvenima, bet nei karto, pabreziu, nei vieno vienintelio karto nesu mates kamsciu. Net neisivaizduoju, kokiu budu, kokioje vietoje, ten galetu masinos nepravaziuoti
Komentuoti: