Parašė Pilaitis
Rodyti pranešimą
1. Kondicionierius, kaip ir autobusuose, reikalautas tik vairuotojui, vėdinimas per orlaides, kondicienierius vertinamas papildomais balais.
2. Autonominė eiga (identiškai Amberiui, iki 500m, jokių "Latviškų" variantų su papildomu varikliu ir pan...
Visa kita įranga analogiška - abiejuose švieslentės, keleivių skaičiavimo sistema ir t.t.
Vadinasi, arba Škoda norėjo pasipinigauti ir siūlė ne tai ko reikėjo, o modelį "su viskuo", arba tiesiog gaunasi kad troleibusai yra beveik dvigubai brangesni...
Be to, dėl 1 km kuro kainos:
mano nurodytas 1.5 buvo iki naujųjų dujinių atvažiavimo.
Pagal ebus, Castrosua kaina 0.98lt/km, Solaris 1.02, MAN 1,14, hibrido - 0.57. Matosi, kad skirtumas kilometro kainoje yra gana nedidelis, o pačios transporto priemonės kainos skirtumas yra beveik dvigubas ir (laikant kad remonto sanaudos litais yra tokios pat), net ir skaičiuojant pagal MAN autobusų sąnaudas, troleibusai pradeda atsipirkti tik po 2.5 mln kilometrų (per diena 300km ~ 100000 km per metus)... Dėl remonto galima diskutuoti, tai laikotarpį sutrumpintų, bet lygiai taip pat skaičiavimams galima imti Soliario kuro sąnaudas...
Komentuoti: