Parašė Elis
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Troleibusai pasaulio miestuose
Collapse
X
-
-
Man kilo toks nelabai į troleibusų temą klausimas. Ar kuris nors Rusijos miestas turi tam tikrą VT dažymo schemą?Nes kiek teko matyt foto iš Rusijos, nepanašu, kad kur nors būtų tokia...
Komentuoti:
-
Parašė Elis Rodyti pranešimąApipaišytas grafiti?
Dar viena šio troleibuso fotografija - tik užvakarykštė, ir kitoje vietoje.
Komentuoti:
-
-
Parašė rytis001 Rodyti pranešimą
Komentuoti:
-
Net akimirkai susimėčiau, pagalvojau prie ko čia Kauno troleibusą įdėjo į paveikslėlį, ir tik tada pamačiau, kad yra maršruto trafarerei vieta palikta prie stogo ir nėra garažinių numerių...
Komentuoti:
-
-
Romoje troleibusai užvažiuoja ir į ''miesto širdį'', tačiau jie toje ''miesto širdyje'' naudoja NiMH akumuliatorius. Tačiau apie ''ūsų demontavimą'' ir naudojimo tik akumuliatorius ten niekas nekalba.
Ką gi man ginčytis, kai įrodinėji, kad ''troleibusų privatininkų yra mažiau nei autobusų'', nors autobusų maršrutų net nesuskaičiuosi, o troleibusų - iki 200 sistemų (309 visame pasaulyje).
Aš irgi galiu manyti, kad rytoj sugriūs Liūbarto tiltas, bet viskas tai yra tesiog prasimanymai.
Komentuoti:
-
Parašė Pilaitis Rodyti pranešimąO kodėl gi nesurasi? Iš man žinomų - De Lijn (Gentas), Veolia(Kažkuris miestas Čekijoje, nepamenu). Papildau: dar Skanentrafik (Landskrona, Švedija), Conexxion (Arnhem), Stagecoach New Zealand (Velingtonas), ATAC (Roma, sakėt ten troleibusų nėra? Yra ))) )
Beje, troleibusų eksploatacija ilgalaikiui yra pigesnė nei autobusų. Taip, pradinės investicijos didelės (naujos linijos, naujos TP), tačiau aptarnauti pačius troleibusus yra pigiau nei autobusus, netgi įskaičiavus KT priežiūros išlaidas. Jeigu ~1,30 Lt kainuoja autobuso KM, ir 0,87 LT troleibuso KM (KT priežiūros išlaidos iskaičiuotos; jeigu norite, vėliau galiu įkelti šaltinį), tai ir paskaičiuokite išlaidas 300 KM (vidutinė rida per dieną).
Taip pat, Venezueloje, Meridoje, 2007 atidarytas troleibusų tinklas (10,5 km, planuoja dar praplėsti).na, autobusų privatininkų, visgi, yra daugiau nei troleibusų, o ir šiaip - Vilniuje, nemanau, kad kas norėtų investuoti
Komentuoti:
-
Parašė Aleksio Rodyti pranešimąLaidai į Santariškes taip pat būtų laidais į Baltupius ir Jeruzalę.
Komentuoti:
-
Parašė 10.000 Rodyti pranešimąNes autobusų eksplotacija pigiau kainuos. Nereikėtų tiesti laidus į naujus rajonus, pvz.: Santariškes
Komentuoti:
-
O kodėl gi nesurasi? Iš man žinomų - De Lijn (Gentas), Veolia(Kažkuris miestas Čekijoje, nepamenu). Papildau: dar Skanentrafik (Landskrona, Švedija), Conexxion (Arnhem), Stagecoach New Zealand (Velingtonas), ATAC (Roma, sakėt ten troleibusų nėra? Yra ))) )
Beje, troleibusų eksploatacija ilgalaikiui yra pigesnė nei autobusų. Taip, pradinės investicijos didelės (naujos linijos, naujos TP), tačiau aptarnauti pačius troleibusus yra pigiau nei autobusus, netgi įskaičiavus KT priežiūros išlaidas. Jeigu ~1,30 Lt kainuoja autobuso KM, ir 0,87 LT troleibuso KM (KT priežiūros išlaidos iskaičiuotos; jeigu norite, vėliau galiu įkelti šaltinį), tai ir paskaičiuokite išlaidas 300 KM (vidutinė rida per dieną).
Taip pat, Venezueloje, Meridoje, 2007 atidarytas troleibusų tinklas (10,5 km, planuoja dar praplėsti).Paskutinis taisė Pilaitis; 2015.02.21, 19:41.
Komentuoti:
-
Parašė Pilaitis Rodyti pranešimąAha... Bet žiūrėk, kažkodėl autobusų naikinti niekas nesiruošia...
Komentuoti:
Komentuoti: