Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Parkavimas. Infrastruktūra

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė Horn Rodyti pranešimą

Aš dar esu matęs planus griauti Banginį (Senukus) ir visą teritoriją su parkingu užstatyti daugiabučiais, komercija ir t.t.
    Kažkaip abejoju. Tiek Iki tiek Senukai neseniai investavo ir rekonstravo parduotuves. Tai nebent labaaai tolimi planai.

Comment

Parašė Horn Rodyti pranešimą

Aš dar esu matęs planus griauti Banginį (Senukus) ir visą teritoriją su parkingu užstatyti daugiabučiais, komercija ir t.t.
      Aš esu tik girdėjęs, vizualiai neteko matyt nieko.

Comment

Parašė Ignalina Rodyti pranešimą

Valdelizmas valdo. Sudėjus atmušėjus automobilių priekiai išlystų į važiuojamąją dalį, tektų daugiau manevruot - genocidas, ne kitaip. O vat pėstieji, dviratininkai, neįgalieji ir visi kiti lochai gali ir pasispaust.
        šiaip lochai ne kitaip, nes pretenzijų skirtingai nei automobilistai nerodo.

Comment

Parašė Kaid Rodyti pranešimą
          Sostinės vairuotojams atidaromos keturios atnaujintos automobilių stovėjimo aikštelės

Štai taip Vilnius siekia darnaus judumo plano tikslų mažinti asmeninio transporto naudojimą, t. y. automobilių - atidaro net tris pigesnėmis kainomis pasižyminčias parkavimo aikšteles, centrinėje miesto dalyje (ploja atsitojus).
          Čia yra dvi medalio pusės. Kaina gal mažesnė, bet tokioj aikštelėje moka visi. Tuo tarpu gatvėse nėra tikslo mokėti, nes nepatikrins, o jeigu patikrins, tai VMI bauda 10-20€, arba gali sumokėti dienos rinkliavą, kuri ne ką brangiau, nei sąžiningai laiku mokėtum.

Comment

Working...
          X