Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Projektai Jonavoje

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    #41
    stotelė pailiko didžiausia įspūdį.
    http://v3rsus.lt

    Comment


      #42
      nebloga, nebloga aikštelė..
      Jei mergina ne tik graži, bet ir protinga, tai miegoti su ja ne tik malonu, bet ir įdomu.

      Comment


        #43
        Parašė Vytautas11 Rodyti pranešimą
        stotelė pailiko didžiausia įspūdį.
        Mane irgi maloniai nustebino ši stotelė, drąsiai galėčiau rašyt 10 balų už tokį išpildymą.

        Comment


          #44
          Parašė SkyMan Rodyti pranešimą
          Sąjūdžio aikštė.

          Aikštė iš gatvės, nuo Neries pusės.
          Atvaizdas


          Vaizdas link gatvės.
          Atvaizdas


          Fontanas pulsuoja skirtingu dažniu ir stiprumu.
          Atvaizdas


          Žalio stiklo juosta prasideda ties laikrodžiu...
          Atvaizdas


          ... ir tęsiasi per visą aikštę...
          Atvaizdas


          ... iki baseiniuko su skulptūra.
          Atvaizdas


          Aikštės pavadinimas, autoriai, žalios juostos gale.
          Atvaizdas


          Aikštės apšvietimo žibintai.
          Atvaizdas


          Puikus akcentas.
          Atvaizdas


          Suoliukai.
          Atvaizdas

          Suoliukai.
          Atvaizdas

          Suoliukai.
          Atvaizdas


          Autobusų stotelė.
          Atvaizdas


          Techninė aikštės dalis.
          Atvaizdas


          Neskaitant visų skandalų, lydinčių šios aikštės rekonstrukciją, jonaviečiai gavo puikią viešąją erdvę. Labai trūksta, deja, aplinkinių stambiaplokščių fasadų renovacijos ir kitų namų šalia gatvės fasadų remonto. Tikiuosi, kad darbai bus pratęsti vėliau.
          Peržiūrėjus šias nuotraukas nelieka nieko kito, kaip atsiimti anksčiau pasakytus žodžius

          Geras darbas !

          Comment


            #45
            Manau, kad aikštė atrodo neblogai. Daugiabučiai šalia jos bus renovuoti 2010 m. vasarą.

            Comment


              #46
              SPORTO VEIKLA RAJONE SULAUKĖ PARLAMENTARO PAGYRIMŲ

              Neseniai Jonavos rajono savivaldybėje lankėsi Seimo jaunimo reikalų ir sporto komisijos pirmininkas Žilvinas Šilgalis, jo padėjėjas Artūras Laktiomkinas bei Seimo futbolo treneris Artūras Augustinas.
              Pagrindinis vizito tikslas – aptarti sporto vystymo sąlygas Jonavoje, Pramogų, sporto ir sveikatingumo komplekso projektą bei gabių sportui vaikų (iš Vaikų globos namų) atrankos į specialias sportines klases galimybę.
              Meras Bronislovas Liutkus priminė, kad 2007 m. rajono Taryba skyrė finansavimą Jonavos pramogų, sporto ir sveikatingumo komplekso detaliesiems planams parengti bei architektūrinės idėjos konkursui. Iš Sporto departamento 2008 m. gautas 1150 tūkst. Lt finansavimas techniniam projektui paruošti. Dėl sunkmečio šiemet finansavimo negauta, tačiau rajono vadovas tikisi, kad, pritarus sporto institucijų vadovams, lėšų galėtų būti skirta ir 2010 metais projektas būtų tęsiamas.
              Kūno kultūros ir sporto centro direktorė Regina Stupurienė svečius supažindino su rajono sportine veikla, remdamasi įspūdingais skaičiais: pernai įvairiose varžybose dalyvavo 9059 sportininkai; vien šiemet laimėti 48 medaliai, o pagrindinė vizija – moderni sporto bazė, tenkinanti ne tik viso rajono, bet iš dalies ir regiono poreikius. R.Stupurienės nuomone, Sporto kompleksas tikrai nestovėtų tuščias (vien Jonavos rajone veikia 38 sporto klubai, vienijantys apie 2000 žmonių), mielai jame lankytųsi ir Kauno rajono gyventojai.
              KKSC direktorė pasidžiaugė, kad rajono Taryba sportininkams skiria nemažai lėšų, klubams Tarybos sprendimu patvirtinta skatinimo sistema, iš rajono biudžeto moksleivio krepšelis papildomas pinigais, skirtais sportui. Seimo narys Ž.Šilgalis jonaviečius šioje srityje pavadino pionieriais, teigdamas, kad šalies mastu apie tokį moksleivio krepšelį dar tik galvojama.
              Vyr. architekto skyriaus vedėjas Vaidas Zakarauskas svečiams pristatė naująjį sporto kompleksą, o meras patikslino, kad Pramogų, sporto ir sveikatingumo komplekso statyba suskirstyta į tris etapus:
              — sporto salės statyba bei žiūrovų tribūnų prie futbolo aikštės įrengimas;
              — pramogų komplekso ir viešbučio statyba (pritraukiant verslo investicijas);
              — Joninių slėnio sutvarkymas (tikimasi gauti lėšų iš ES struktūrinių fondų ir darbus baigti apie 2015 metus).
              Visų darbų vertė – apie 136 mln. Lt.
              Šiuo metu, pasak B.Liutkaus, svarbiausia yra baigti pirmąjį etapą (tam reikia apie 15 mln. Lt), o darbams pradėti 2010 metais pakaktų 900 tūkst. Lt.
              Ž.Šilgalio teigimu, Lietuvoje sporto bazės yra labai apleistos. Planuojama, kad, perskirsčius lėšas, gaunamas iš ES fondų, dalis jų atiteks sportui. Nors panašų Sporto komplekso projektą pristatė ir telšiečiai, Seimo narys patikino, kad Jonavai bus suteiktas prioritetas bent jau pirmajai projekto daliai realizuoti. Pagyrimo žodžių Ž.Šilgalis negailėjo B.Liutkui:
              — Jūsų meras ne sykį buvo atvykęs į Vilnių tartis sporto reikalais ir tai neliko nepastebėta!
              Kalbant apie dar vieną vizito tikslą – suteikti galimybę siekti sporto aukštumų Vaikų globos namų auklėtiniams – tartasi apie specializuotų grupių kūrimą. Pvz., kelių futbolo klasių suformavimą (Ž.Šilgalis: „Ne visi gali būti žvaigždėmis, bet teigiama sporto įtaka – neginčytina“).
              Pasitarimui pasibaigus, rajono meras B.Liutkus ir administracijos direktorius Remigijus Osauskas svečius palydėjo į KKSC (apžiūrėtas baseinas, atletikos ir kt. salės), apsilankyta centriniame stadione.
              Mes siekiame gyventi geriau- suriko valdžia ! Mes tai jau senai matome- atsiduso liaudis.

              Comment


                #47
                Greitu metu turėtų prasidėti "IKI" prekybos centro rekonstrukcija Basanavičiaus g. 6. Gaila bet kol kas išsamesnės informacijos neturiu.

                Comment


                  #48
                  Parašė MgssEY Rodyti pranešimą
                  Jonavos Sporto, sveikatingumo ir pramogų komplekso naujesnes vizualizacijos:

                  1.
                  Atvaizdas


                  2.
                  Atvaizdas


                  3.
                  Atvaizdas


                  Aprašymas:
                  Sporto, sveikatingumo ir pramogų kompleksas projektuojamas Jonavoje, vaizdingoje ir išraiškingu reljefu pasižyminčioje teritorijoje, esančioje tarp Varnutės upės tvenkinio, Joninių slėnio ir Žeimių gatvės. Sporto, sveikatingumo ir pramogų kompleksą sudarys universali sporto salė, sporto ir pramogų centras, renovuojamas stadionas, bei renovuojamas Joninių slėnis.

                  PROJEKTO IDĖJA. Projektuojamo komplekso idėja – išsivyniojantis takas. Projektuojamo pramogų ir sporto komplekso Jonavoje pastatai išdėstomi abipus pėsčiųjų tako. Pėsčiųjų takas tarsi apjungia pastatus ir formuoja vientisą kompleksą.

                  UNIVERSALI SALĖ. Projektuojama 2000 sėdimų vietų universali salė su VIP ložėmis. Salė pritaikyta žaisti krepšinį, rankinį bei tinklinį, taip pat organizuoti kultūros renginius. Dalis tribūnų yra sustumiamos. Salės aikštės matmenys parinkti tokie, kad sustūmus pirmojo aukšto tribūnas ir ją padalinus į tris aikšteles skersai vienu metu galėtų vykti trejos krepšinio treniruotės.

                  STADIONO TRIBŪNOS. Projektuojamos stacionarios, dengtos 2000 sėdimų vietų stadiono tribūnos, iš kurių – 120 vietų VIP tribūnoje. Dar 1000 sėdimų vietų numatoma lengvų konstrukcijų tribūnose. Po stacionariomis tribūnomis numatoma įrengti stadiono veiklai vykdyti reikalingas patalpas. Tribūnos projektuojamos vietoje esamų medinių tribūnų.

                  STADIONAS. Renovuojamoje stadiono teritorijoje įrengiamos krepšinio, lauko teniso, paplūdimio tinklinio aikštelės. Stadionas renovuojamas, įrengiami 9 bėgimo takeliai ir lengvosios atletikos sektoriai.

                  lietuvosarchitektura
                  Vakar vakare per Jonavos 7 kanalą pats meras šnekėjo, kad šiemet gale metu prasideda statybų bumas šio sveikatingumo centro. Pirmi statiniai šiais metais bus statoma krepšinio arena talpinanti 2000 ir baseina(judviejų kaina 21mln.) nuo 2011 kita dalis, tai yra tribūnos futbolo aikštės, viešbutis... Taip pat jie turi planus (jau sudaryta darbo grupe) statyti sporto globos namus t.y. iš visos Lietuvos globų namų surinkti geriausius sportininkus futbolo ir juos ugdyti šioje srityje ir taip Lietuvai ugdyti futbolininkus.
                  Mes siekiame gyventi geriau- suriko valdžia ! Mes tai jau senai matome- atsiduso liaudis.

                  Comment


                    #49
                    Jonavos valdžia dažnai kalba, ypač meras... Achema darbuotojus kaip su šluota šluoja lauk, o Jonavos savivaldybė arena statys....abejoju

                    Comment


                      #50
                      Parašė Arsus Rodyti pranešimą
                      Jonavos valdžia dažnai kalba, ypač meras... Achema darbuotojus kaip su šluota šluoja lauk, o Jonavos savivaldybė arena statys....abejoju
                      Kad statys nebėra abejonių šiemet, pinigai skirti, Europos sąjungos ir valstybės ir savivaldybės. Sustoti nematau prasmės ir dėl ko nestatys. Kitaip savivaldybė turėtu tada aiškintis valstybei, kodėl nepanaudoju skirtu lėšų, todėl kad statyti šiemet pradės yra faktas. Tai patvirtino Meras ir pati savivaldybė.
                      Mes siekiame gyventi geriau- suriko valdžia ! Mes tai jau senai matome- atsiduso liaudis.

                      Comment


                        #51
                        Jonavoje netrukus turėtų prasidėti modernios arenos statybos

                        Jonavos mieste per kelis artimiausius metus turėtų iškilti modernūs sporto rūmai. Šio mėnesio pabaigoje turėtų paaiškėti statybų rangovas ir prasidėti statybos darbai.

                        Apie 20 milijonų litų kainuosianti arena talpins 2000-2500 žiūrovų. Ji bus didelio sporto centro dalis.

                        Į visą sporto centrą ketinama investuoti apie 100 mln. litų, didžiąją dalį lėšų skirs Europos Sąjunga. Be sporto rūmų, taip pat bus pastatytas viešbutis, baseinai, aikštynai. Šiais metais bus baigta ir futbolo stadiono rekonstrukcija, po kurios varžybas galės stebėti 3000 žiūrovų.

                        Būsimų sporto rūmų vietoje jau atlikta darbų už 900 tūkst. litų – paruošta žemė, nutiestos komunikacijos.

                        Birželio 22 dieną bus atplėšti vokai, po kurių paaiškės, kokios bendrovės pretenduoja statyti sporto rūmus.

                        Jonavos krepšinio komanda, „SK Malsta Triobet“, šiemet Nacionalinėje krepšinio lygoje (NKL) užėmė antrą vietą.

                        Pagaliau
                        Mes siekiame gyventi geriau- suriko valdžia ! Mes tai jau senai matome- atsiduso liaudis.

                        Comment


                          #52
                          nesitikejau kad prades statyt arena.nelabai suprantu kur ten dabar yra sukista 900 k?kiek pamenu yra irengta ta nauja sviestuvu eile ir viskas.nebent tuo paciu metu ir nutiese tas komunikacijas,bet zeme ten tikrai dar neparuosta.statybos vyks tiesisiai prie mano buto langus.galesiu daznai pafotografuot.

                          Comment


                            #53
                            Na aš taip pat tau talkinsiu daryti kadrus, nes taip pat netoli randuosi nuo joninių slėnio
                            Mes siekiame gyventi geriau- suriko valdžia ! Mes tai jau senai matome- atsiduso liaudis.

                            Comment


                              #54
                              bet man kazkaip nelabai dera sporto kompleksas kai salia uz keliu metru bus kapines.

                              Comment


                                #55
                                Šiais metais bus baigta ir futbolo stadiono rekonstrukcija, po kurios varžybas galės stebėti 3000 žiūrovų.
                                Gal kasnors galėtų šitą plačiau pakomentuot? ar čia tik eilinė nesamonė parašyta?
                                Istorijos nesuklastosi! P. B. Prūdas

                                Comment


                                  #56
                                  Parašė Maarko Rodyti pranešimą
                                  Gal kasnors galėtų šitą plačiau pakomentuot? ar čia tik eilinė nesamonė parašyta?
                                  jokia cia ne nesamone.padarys 3000 vietu .nes tie medinai suolai jau isvis niekam netinkami.gali net zemyn pro juos nukrist.

                                  Comment


                                    #57
                                    tai ten tipo jau statybos gal vyksta ar kažkas? 3000 vietų iš oro gi nepaimsi
                                    Istorijos nesuklastosi! P. B. Prūdas

                                    Comment


                                      #58
                                      Parašė Maarko Rodyti pranešimą
                                      tai ten tipo jau statybos gal vyksta ar kažkas? 3000 vietų iš oro gi nepaimsi
                                      jug parasyta,kad siais metais.tai tos tribunos gal bus pastatytos lapkricio,gruodzio menesi.jau keli metai kai stovi sudedamos naujos tribunos.

                                      Comment


                                        #59
                                        na iš Lietuvos stadionų statybų praktikos yra žinoma, kad 3000 vietų stadionas yra pastatomas ne per mėnesį ir ne per du, tad norint baigti iki metų galo darbai turėtų vykti jau dabar, nebent jie statys kaipnors kitaip nei visur, tada būtų labai įdomu sužinoti, kaip jie tai ruošiasi daryti. O dabartinės "tribūnos" kiek žinau talpina geriausiu atveju kelis šimtus žmonių, tai jos čia visai ne prie ko
                                        Istorijos nesuklastosi! P. B. Prūdas

                                        Comment


                                          #60
                                          Parašė Maarko Rodyti pranešimą
                                          na iš Lietuvos stadionų statybų praktikos yra žinoma, kad 3000 vietų stadionas yra pastatomas ne per mėnesį ir ne per du, tad norint baigti iki metų galo darbai turėtų vykti jau dabar, nebent jie statys kaipnors kitaip nei visur, tada būtų labai įdomu sužinoti, kaip jie tai ruošiasi daryti. O dabartinės "tribūnos" kiek žinau talpina geriausiu atveju kelis šimtus žmonių, tai jos čia visai ne prie ko
                                          kai dabar yra suolai tai tik ir telpa tie keli simtai,bet kai vietoje tu lentu bus kedes tai tikrai bus daugiau sedimu vietu.o tu nors kart gyvai esi mates jonavos stadiona is arti?

                                          Comment

                                          Working...
                                          X