Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Projektai Radviliškyje

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

  • doncius
    replied
    Radviliškyje prasideda automatinės automobilių plovyklos statybos Gedimino gatvėje, šalia prekybos centro IKI. Darbai jau prasidėję, vyksta žemės stumdymas. Iš projekto matyti, kad plovykla bus 4 vietų. Tai bus pirmoji tokio tipo plovykla Radviliškio mieste. Panašu, kad tai būsimo lietuviškų tokio tipo plovyklų tinklo dalis, kuri savo pirmą plovyklą atidarė Kaune. http://kaunas.kasvyksta.lt/2017/09/0...iauja-i-kauna/

    Informacija iš www.radviliskis.lt
    Click image for larger version  Name:	Plovyka_Vizualizacija.jpg Views:	1 Size:	137,4 kB ID:	1584404
    Click image for larger version  Name:	Plovyka_brežinys.jpg Views:	1 Size:	179,4 kB ID:	1584410
    Click image for larger version  Name:	Plovyka_Sklypas02.jpg Views:	1 Size:	133,0 kB ID:	1584415
    Paskutinis taisė doncius; 2017.09.16, 15:36.

    Komentuoti:


  • Dariukas
    replied
    Pristatytas Radviliškio miesto Aušros aikštės atnaujinimo projektas
    Radviliškio rajono savivaldybėje susirinkusiems Radviliškio rajono savivaldybės vadovams, administracijos darbuotojams, atsakingiems už architektūrą ir statybas, Radviliškio miesto seniūnui projektuotojai pristatė parengtą Radviliškio miesto Aušros aikštės atnaujinimo projektą. Susirinkusieji aptarė aikštės atnaujinimo koncepciją, kalbėjo apie konkrečius takų išdėstymo, apšvietimo sprendimus, medžiagų pasirinkimą.



    „Atnaujinti Aušros aikštę planuojame jau seniai, tik lėšų šiam projektui pritrūkdavo. 2017 metais švęsime Radviliškio miesto jubiliejų, 2018 metais Radviliškyje vyks Europos žmonių festivalis, kuriame dalyvaus per 1 000 dalyvių iš visos Europos. Tokioms šventėms reikia pasirengti: pasiūlyti ne tik įdomią kultūros ar sporto programą, bet ir atnaujinti miesto erdves, pritaikyti jas kintantiems žmonių poreikiams“, – apie būtinybę atnaujinti pagrindinę Radviliškio miesto aikštę kalbėjo Radviliškio rajono savivaldybės meras Antanas Čepononis. Pasak jo, pagrindinis noras – sukurti aikštę, kurioje būtų malonu leisti laisvalaikį, patogu organizuoti įvairaus pobūdžio renginius, kuri būtų tikras traukos centras.

    „Jaunesnieji Radviliškio gyventojai Aušros aikštę tik tokią ir atsimena. Tiesa, 1999 metais joje atidengta skulptoriaus P. Mazūro deivės Nikės skulptūra, skirta pergalės prieš bermontininkus 80 metų sukakčiai, šiek tiek atnaujino aikštę, bet didesnių pertvarkymų nebuvo nuo 1978 metų, kai buvo pastatytas dabartinis savivaldybės pastatas“, – sakė Savivaldybės administracijos Statybos skyriaus vedėjas Gintautas Vičas.

    Aušros aikštės rekonstrukcijos projektą pristačiusi architektė Nomeda Karolina Petniūnienė sakė, kad kūrybos galimybes šiek tiek ribojo palyginti nedidelė aikštės erdvė, bet pagrindinius aikštės šeimininkų norus pavyko įgyvendinti. Tiesa, kol kas tik projekte. Didžiausi pokyčiai laukia pergalės deivės Nikės skulptūros. Ją siūloma perkelti į aikštės gilumą, o jos vietoje įrengti grojantį fontaną su aplink jį išsidėsčiusia poilsio zona. Toks aikštės elementų išdėstymas sukurs erdvę, labai reikalingą organizuoti įvairius renginius.



    Kalėdų eglė liks toje pačioje vietoje, tik dar nenuspręsta, ar ta pati, dabar auganti, ar bus sodinama nauja.

    Aikštės prieigų dangą numatoma iškloti klinkerio plytelėmis, o centrinės aikštės dalies, fontano zona numatoma iš betoninių plokščių dangos, paįvairintos granito intarpais.

    Trinkelėmis bus išklota Gedimino ir S. Dariaus ir S. Girėno gatvių dalys, automobilių stovėjimo aikštelės, šaligatviai.

    Ieškoma sprendimų, kurie leistų padidinti automobilių stovėjimo vietų skaičių.

    UAB „Inžinerinė mintis“ 2008 metais jau buvo parengusi Radviliškio miesto Aušros aikštės atnaujinimo projektą, bet, negavus lėšų, darbai buvo sustoję. Po šio pasitarimo aikštės rekonstrukcijos projektas dar bus koreguojamas, atsižvelgiant į pateiktus pasiūlymus. Aikštės atnaujinimo darbus planuojama pradėti 2016 metų kovo–balandžio mėnesiais.

    Projekto vadovas – Tomas Burokas, UAB „Inžinerinė mintis“ direktorius.

    Radviliškio rajono savivaldybės informacija

    Komentuoti:


  • Dariukas
    replied
    Kalėdinių eglučių kalnas Radviliškyje kviečia lankytojus!


    To Radviliškyje dar nebuvo – pirmi metai Radviliškio laisvalaikio ir pramogų parke esantis kalnas gražiausioms metų šventėms pasipuošė originaliomis Kalėdų eglutėmis.



    Net 28 Radviliškio miesto ir rajono įmonės, įstaigos ir organizacijos, įvairios bendruomenės ir asociacijos stengėsi savo eglutę papuošti ne bet kaip, o kuo išradingiau, inovatyviau.
    Vietoje Kalėdų eglutės žaisliukų – originalūs papuošimai: štai Radviliškio tautodailininkų sąjungos Šiaulių skyriaus Radviliškio filialo eglutė išsiskiria etniniais rankų darbo medžio papuošimais, Sigito Krivicko įmonės „Fasma“ eglutė dekoruota grūdiniais atributais, Radviliškio vaikų lopšelis-darželis „Eglutė“ eglutę padėjo papuošti patys mažiausi – jie eglutės puošybai patikėjo savo pačių jau nebenaudojamus žaisliukus ir aksesuarus, o Radviliškio jaunimo mokykla savąją “Grinčo” eglutę dekoravo perdegusiomis lemputėmis ir rankų darbo kepurėlėmis.
    Dar daugiau originalių idėjų, kaip papuošti Kalėdinę eglę, rasite atėję į Radviliškio laisvalaikio ir pramogų parke esantį Eglių kalną.

    Kalėdinių eglučių kalnas Radviliškyje kviečia lankytojus!


    Radviliškio miesto kultūros centro informacija
    http://www.radviliskiokc.lt/content/view/1415/33/

    Komentuoti:


  • Dariukas
    replied
    Džiugu, kad mieste po truputį atnaujinamas gatvių apšvietimas, šviečia kiekvienas žibintas. balta, balta kur dairais...

    http://skrastas.lt/?data=2015-10-17&...&id=1445020498

    citata:
    Radviliškio mieste šiemet taip pat buvo įrengta modernių gatvės apšvietimo lempų – šeši šviestuvai įrengti Radvilų gatvėje, 16 – Laisvės alėjoje, dideli darbai numatyti artimiausiu metu Maironio, Dariaus ir Girėno bei Vaižganto gatvėse, kur planuojama įrengti 142 naujus šviestuvus.

    Komentuoti:


  • Dariukas
    replied
    Parašė doncius Rodyti pranešimą
    Šaunu. Viena iš miesto reprezentacinių vietų, kuriai verkiant reikia investicijų. Geležinkeliečių sostinė, o aplinka aplink stotį visiškai aptriušusi. Gal yra žinių kas remontuoja ar kas žada įsikurti suremontavus šį pastatą?
    Pastatą apklojo prieš miesto šventę, gal dėl eisenos, todėl aš čia stebuklo kol kas nesitikiu

    Komentuoti:


  • doncius
    replied
    Parašė Dariukas Rodyti pranešimą
    pokyčiai Laisvės alėjoje

    Atvaizdas


    Atvaizdas


    Atvaizdas


    Atvaizdas
    Šaunu. Viena iš miesto reprezentacinių vietų, kuriai verkiant reikia investicijų. Geležinkeliečių sostinė, o aplinka aplink stotį visiškai aptriušusi. Gal yra žinių kas remontuoja ar kas žada įsikurti suremontavus šį pastatą?

    Komentuoti:


  • Dariukas
    replied
    pokyčiai Laisvės alėjoje







    Komentuoti:


  • doncius
    replied
    Pagaliau baigtas Radviliškio autobusų stoties kapitalinis remontas.

    Atnaujintoje Radviliškio autobusų stotyje viskas įrengta tiek keleivių, tiek reisinių autobusų vairuotojų, tiek darbuotojų patogumui: vairuotojams – patogus poilsio kampelis, keleiviams – erdvi, šviesi laukimo salė, patogūs tualetai, mamos su mažais vaikais – mamos ir vaiko kambarėlis. Stotis pritaikyta negalią turintiems žmonėms – prie kiekvienos stotelės įrengta speciali reljefinė juosta yra papildomas orientyras akliesiems, sakantis, kad žmogus stovi prie įlaipinimo linijos.

    Autobusų stotis yra miesto veidas. Ji pasitinka atvykusius į Radviliškį. Šiandien tikrai džiugu, kad Radviliškio autobusų stotis pasitinka radviliškiečius ir miesto svečius spalvinga, šilta ir jauki, kvepianti bandelėmis“, – apžiūrėjęs atnaujintą stotį sakė meras A. Čepononis.

    „Sieksime trečios kategorijos, nes visi reikalavimai aukštesnei kategorijai gauti yra įvykdyti“, – sakė UAB „Emtra vadovas Vladas Milkonas. Šiandien Radviliškio autobusų stočiai skirta žemiausia – ketvirta – kategorija.

    Radviliškio autobusų stotis pastatyta 1965 m. 2008 metų liepos 1 dieną pagal koncesijos sutartį UAB „Emtra“ perėmė UAB „Radviliškio autobusų parko“ įsipareigojimus organizuoti keleivių vežimą Radviliškio rajono maršrutais.

    2013–2014 metais Radviliškio rajono savivaldybės taryba priėmė sprendimą investuoti 500 tūkst. Lt į autobusų stoties remontą, ją atnaujinti neieškant potencialių privačių investuotojų ir vykdė investuotojo, kuris atliktų Radviliškio autobusų stoties atnaujinimo darbus, atranką. Pasirinkta Radviliškyje įsikūrusi UAB „NOSTRA SEDES“.

    2014–2015 metais buvo atlikti autobusų stoties pastato stogo, fasado apšiltinimo darbai, pakeistos lauko durys, suremontuota laukimo salė, įrengti vidaus tualetai, jie pritaikyti neįgaliesiems, įrengtas motinos ir vaiko kambarys, suremontuotas lauko paviljono stogas, sutvarkytos jį laikančios kolonos, pakeista šaligatvio danga, gatvės bei vejos bortai, informacijos keleiviams stendai, pilonai, stotelės, įrengti nauji suolai, šiukšliadėžės.


















    Nuotraukos: Radviliškio rajono savivaldybės
    Paskutinis taisė doncius; 2015.07.29, 10:36.

    Komentuoti:


  • doncius
    replied
    Radviliškyje prie senojo malūno pradėjo dygti nedideli kotedžai.


    Pridedu vizualizacijas



    FOTO Šaltinis
    Paskutinis taisė doncius; 2015.07.08, 11:24.

    Komentuoti:


  • doncius
    replied
    Baseino statyba prasideda, na gerai dar ne statyba bet paruošiamieji darbai, tai tikrai.





    Nuotraukos: www.facebook.com/MesIsRadviliskio
    Paskutinis taisė doncius; 2015.06.21, 13:39.

    Komentuoti:


  • doncius
    replied
    Parašė Ciurlionis Rodyti pranešimą
    Litų ar eurų?
    Tai gi parašyta, litų. Šios sumos turėtų būti finansavimo dalis šiems metams.

    Komentuoti:


  • Ciurlionis
    replied
    Litų ar eurų?

    Komentuoti:


  • doncius
    replied
    Taip pat yra gerų žinių dėl baseino Radviliškio mieste. Savivaldybė numatė 1,5 mln. litų projektui iš savo biudžeto 1 mln. litų taip pat skyrė vyriausybė. Pastato statybos darbus laimėjo UAB "Raseinių statyba". Jei bus suspėta sutvarkyti visus su statybomis susijusius leidimus darbai turėtų prasidėti dar šiemet.

    Apie projektą

    Komentuoti:


  • Dariukas
    replied
    reikia tikėtis, kad baldai atvyks vėliau

















    Komentuoti:


  • Dariukas
    replied
    Parašė Deimis Rodyti pranešimą
    sveiki apie autobusu stoties renovacija jokiu naujienu negirdeti?

    http://www.skrastas.lt/?data=2014-11...&id=1417192405


    Vietoj investuotojų pinigų – pusė milijono iš biudžeto

    Ne vie­ne­rius me­tus in­ves­tuo­to­jų už no­sies ve­džio­ta ra­jo­no Sa­vi­val­dy­bė, Rad­vi­liš­kio au­to­bu­sų sto­tį su­si­zgri­bo re­mon­tuo­ti biu­dže­to lė­šo­mis. Dar­bams, ku­rie įvar­din­ti pa­pras­tu re­mon­tu, skir­ta pu­sė mi­li­jo­no li­tų.


    Sto­tį su­re­mon­tuos už pu­sę mi­li­jo­no

    Rad­vi­liš­kio au­to­bu­sų sto­ties klien­tams šiuo me­tu ten­ka kęs­ti re­mon­to dar­bų su­ke­lia­mus ne­pa­to­gu­mus – čia jau ku­ris lai­kas dar­buo­ja­si sta­ty­bi­nin­kai.

    Sa­vi­val­dy­bės pa­teik­tais duo­me­ni­mis, lai­mė­to­jas bu­vo pa­si­rink­tas su­pap­ras­tin­to ma­žos ver­tės pir­ki­mo ap­klau­sos bū­du. Dar­bus vyk­do ma­žiau­sią kai­ną pa­siū­liu­si bend­ro­vė – UAB „Nost­ra Se­des"/ UAB „Ek­lip­tas“, įsi­pa­rei­go­ju­si sto­tį su­re­mon­tuo­ti kiek dau­giau nei už 499,9 tūks­tan­čio li­tų.

    Sa­vi­val­dy­bė in­for­ma­vo: kon­kur­se da­ly­va­vu­sios ki­tos dvi sta­ty­bos bend­ro­vės pa­siū­lė di­des­nes kai­nas – UAB „Ter­mos­ro­vė“ siū­lė­si dar­bus at­lik­ti už 586,8 tūks­tan­čio li­tų, UAB „Me­ba“ – už 605,2 tūks­tan­čio li­tų.

    Lai­mė­to­jas už nu­ro­dy­tą su­mą ap­šil­tins au­to­bu­sų sto­ties pa­sta­to sto­gą bei fa­sa­dą, pa­keis lau­ko du­ris, su­re­mon­tuos lau­ki­mo sa­lę, vi­daus tua­le­tus, juos pri­tai­kys neį­ga­lie­siems, su­re­mon­tuos sto­gi­nės sto­gą ir den­gi­nį, su­tvar­kys esan­čias ko­lo­nas, pa­keis ša­li­gat­vio dan­gą, gat­vės bei ve­jos bor­tus, in­for­ma­ci­jos ke­lei­viams sten­dus, pi­lo­nus, pa­klos nau­ją elekt­ros ka­be­lį sto­gi­nei ir pi­lo­nams, įrengs nau­jus suo­lus, šiukš­lia­dė­žes ir gė­ly­nus.

    Dar­bus nu­ma­to­ma baig­ti ki­tų me­tų lie­pos mė­ne­sį. Su­re­mon­ta­vus au­to­bu­sų sto­tį, jo­je tu­rė­tų bū­ti jau­kiau, gra­žiau ir šil­čiau, ta­čiau čia ne­bus anks­čiau pla­nuo­to pre­ky­bos cent­ro, ku­rį Sa­vi­val­dy­bei ža­dė­jo sto­tį už­si­mo­ję su­tvar­ky­ti in­ves­tuo­to­jai.

    Jau ne­be­kal­ba­ma ir apie aukš­tes­nę, tre­čią­ją, sto­ties ka­te­go­ri­ją, ku­ri bū­tų jai nau­din­ges­nė fi­nan­si­ne pra­sme.

    Pir­ma­sis in­ves­tuo­to­jas „nu­si­plo­vė“

    „Šiau­lių kraš­te“ ir „Mū­sų kraš­te“ ne kar­tą ra­šy­ta apie Rad­vi­liš­kio au­to­bu­sų sto­ties re­konst­ruk­ci­jos vi­ra­žus.

    Be­maž pu­sę am­žiaus tar­nau­jan­čią Rad­vi­liš­kio au­to­bu­sų sto­tį no­rė­ta at­nau­jin­ti dar 2008-ai­siais. Tuo­met Sa­vi­val­dy­bės aki­ra­ty­je pa­si­ro­dė UAB „Ekos­te­ras“, siū­liu­si vie­to­je se­no­sios au­to­bu­sų sto­ties per pu­sę me­tų pa­sta­ty­ti nau­ją.

    Ta­čiau sto­ties re­konst­ruk­ci­ja taip ir ne­pra­si­dė­jo, to­dėl 2010 me­tais jung­ti­nės veik­los su­tar­tis su įsi­pa­rei­go­ji­mų ne­vyk­džiu­sia UAB „Ekos­te­ras“ bu­vo nu­trauk­ta ir pra­dė­ta ieš­ko­ti nau­jų in­ves­tuo­to­jų.

    Sa­vi­val­dy­bės ad­mi­nist­ra­ci­jos ti­ki­ni­mu, tuo­met nuo­sto­lių ne­bu­vo pa­tir­ta, nes „Ekos­te­ras“ tu­rė­jo įvyk­dy­ti su­tar­ties įsi­pa­rei­go­ji­mus ne­te­sy­bų at­ve­ju. Bend­ro­vė su­tvar­kė au­to­bu­sų sto­ties pa­sta­to sto­gą, nuo lau­kia­mo­sios sa­lės sie­nų pa­nai­ki­no pe­lė­sį ir ją iš­da­žė.

    De­ry­bos nu­trauk­tos, su­tar­tis ne­pa­si­ra­šy­ta

    Per­nai bu­vo su­ras­ti nau­ji ga­li­mi in­ves­tuo­to­jai – su­reng­to kon­kur­so lai­mė­to­ju pa­skelb­ta Vil­niaus bend­ro­vė „Fi­nan­cial Fi­gu­res“, o vie­ti­nė bend­ro­vė „Li­ge­li­tas“ pa­lik­ta už bor­to.

    Bend­ro­vės „Fi­nan­cial Fi­gu­res“ at­sto­vai Sa­vi­val­dy­bė­je su­da­ry­tai dar­bo gru­pei pri­sta­tė pre­li­mi­na­rius pa­siū­ly­mus dėl Au­to­bu­sų sto­ties, ku­rio­je tu­rė­jo at­si­ras­ti ir pre­ky­bos cent­ras, re­konst­ruk­ci­jos, ta­čiau tuo vis­kas ir pa­si­bai­gė.

    Anot Sa­vi­val­dy­bės ad­mi­nist­ra­ci­jos di­rek­to­rės Jo­lan­tos Mar­gai­tie­nės, Lie­tu­vos ke­lių di­rek­ci­ja ne­de­ri­no pa­reng­tos eis­mo or­ga­ni­za­vi­mo sche­mos, to­dėl su „Fi­nan­cial Fi­gu­res“ bu­vo nu­trauk­tos de­ry­bos ir su­tar­tis ne­pa­si­ra­šy­ta.

    „Eis­mo or­ga­ni­za­vi­mo sche­ma ne­de­rin­ta to­dėl, kad neį­ma­no­ma iš­spręs­ti au­to­mo­bi­lių srau­tų pa­skirs­ty­mo klau­si­mo. „Fi­nan­cial Fi­gu­res“ pa­ban­dė su­de­rin­ti au­to­bu­sų, į pre­ky­bos cent­rą at­vyks­tan­čių­jų leng­vų­jų au­to­mo­bi­lių srau­tų pa­skirs­ty­mą, pa­ren­gė eis­mo or­ga­ni­za­vi­mo sche­mą, bet ji nea­ti­ti­ko sau­gaus eis­mo rei­ka­la­vi­mų dėl esa­mos si­tua­ci­jos: vie­no iš­va­žia­vi­mo į V. Lands­ber­gio-Žem­kal­nio gat­vę. Dvie­jų iš­va­žia­vi­mų į mi­nė­tą gat­vę įreng­ti nė­ra ga­li­my­bių“, – re­dak­ci­jai tvir­ti­no J. Mar­gai­tie­nė.

    Pu­sė mi­li­jo­no – rea­li su­ma?

    Anot J. Mar­gai­tie­nės, in­ves­tuo­to­jo paieš­ka ne­pa­si­tei­si­no ir il­gai už­tru­ko, to­dėl bu­vo pa­si­rink­tas pa­sta­ra­sis va­rian­tas – sto­tį re­mon­tuo­ti už biu­dže­ti­nes lė­šas.

    „Ma­no­me, kad po­ten­cia­lius in­ves­tuo­to­jus iš­gąs­di­no eko­no­mi­kos są­stin­gis, var­to­to­jų per­ka­mo­sios ga­lios ma­žė­ji­mas. Gal­būt jie iš­si­gan­do, kad toks mo­de­lis (su ša­lia vei­kian­čiu pre­ky­bos cent­ru) fi­nan­siš­kai jiems ne­bus nau­din­gas. At­si­sa­ky­ti mo­de­lio su pre­ky­bos cent­ru pa­ska­ti­no ir su­dė­tin­gas eis­mo or­ga­ni­za­vi­mo sche­mos de­ri­ni­mo klau­si­mas“, – sa­kė ad­mi­nist­ra­ci­jos di­rek­to­rė.

    Ar ne­bu­vo svars­ty­ta ga­li­my­bė in­ves­tuo­to­ju kvies­ti kon­kur­se da­ly­va­vu­sią „Li­ge­li­to“ bend­ro­vę ir neeik­vo­ti biu­dže­to lė­šų?

    Pa­sak J. Mar­gai­tie­nės, dar per­nai bu­vo nu­spręs­ta ne­kvies­ti „Li­ge­li­to“ bend­ro­vės vyk­dy­ti šio pro­jek­to, nes ji kon­kur­so ko­mi­si­jai pa­tei­kė tik trum­pą vi­zi­ją, o ne konk­re­čius pa­siū­ly­mus.

    Pu­sė mi­li­jo­no li­tų iš biu­dže­ti­nio ka­ti­lo, anot ra­jo­no val­džios, rea­li su­ma – esą prieš skel­biant kon­kur­są, bu­vo at­lik­ti pre­li­mi­na­rūs pa­skai­čia­vi­mai ir pa­teik­ta pre­li­mi­na­ri bū­si­mų dar­bų są­ma­ta. Sta­ty­bos sky­riaus pa­skai­čia­vi­mais, ji sie­ku­si apie 550 tūks­tan­čių li­tų.


    Au­to­rės nuo­tr.



    RE­MON­TAS: Be­maž pu­sę am­žiaus vei­kian­čios Rad­vi­liš­kio au­to­bu­sų sto­ties re­mon­tas pra­si­dė­jo nuo dis­pe­če­ri­nės pu­sės.

    Komentuoti:


  • doncius
    replied
    Radviliškio mieste, Maironio g. 4A, duris atvėrė naujas, visus sanitarijos ir higienos reikalavimus atitinkantis viešasis tualetas.



    2014 metais Radviliškio rajono savivaldybės biudžete Radviliškio miesto investicinėje programoje viešojo tualeto Radviliškio mieste įrengimui Radviliškio rajono savivaldybės taryba skyrė 205 tūkst. litų, aplinkai aplink viešąjį tualetą sutvarkyti – 23 tūkst. Lt.

    Radviliškio miesto gyventojai viešojo tualeto paslaugomis negalėjo pasinaudoti daugiau nei dvidešimt metų. Mieste yra pastatyti penki mobilieji tualetai, bet jie nėra patogūs rudenį ir žiemą. Jie labiau skirti trumpalaikiams renginiams, statybų aikštelėms. Šiandien duris atvėręs Radviliškio miesto viešasis tualetas atitinka visus sanitarijos ir higienos reikalavimus“, – sakė Radviliškio rajono savivaldybės meras Darius Brazys.



    „Vieta naujajam viešajam tualetui parinkta neatsitiktinai. Radviliškio miesto centre – didžiausia Radviliškio miesto gyventojų ir svečių koncentracija, tad paslauga buvo tikrai reikalinga. Šiek tiek nuošaliau centro stovėjo nenaudojama UAB „Radviliškio vanduo“ siurblinė, joje ir numatyta įrengti tualetą“, – sakė Radviliškio miesto seniūnas Leonas Grigaliūnas. Buvusi siurblinė apšiltinta, atnaujinta, pritaikyta viešojo tualeto reikmėms. Viešojo tualeto įrengimo darbus pagal 2014 m. balandžio 16 d. pasirašytą sutartį atliko L. Petkevičienės individuali įmonė. Visi darbai baigti laiku, pagal projektą.

    Naujasis viešasis tualetas Radviliškio centre bus atidarytas kiekvieną dieną nuo 8 iki 20 valandos. Jis veiks ir švenčių, ir poilsio dienomis. Jį prižiūrės du darbuotojai, dirbantys pamainomis. Viešojo tualeto paslauga nemokama.







    www.radviliskis.lt informacija
    Paskutinis taisė doncius; 2014.11.12, 19:33.

    Komentuoti:


  • doncius
    replied
    Parašė Deimis Rodyti pranešimą
    sveiki gal zinote kas bus daroma salia STATOIL degalines Radviliskyje
    Kadangi senai buvau Radviliškyje tai nžinau ar kas naujo prasidėjo. O šiaip tai buvo žadamas dar vienas prekybos centras. Pagal bendrąji miesto plana ten numatytas dar vienas didelis centras.

    Radviliškio miesto bendrasis planas

    Komentuoti:


  • Deimis
    replied
    sveiki gal zinote kas bus daroma salia STATOIL degalines Radviliskyje
    Paskutinis taisė Deimis; 2014.11.03, 20:01.

    Komentuoti:


  • Dariukas
    replied
    Parašė Dariukas Rodyti pranešimą
    Laikas bega, darbai tesiasi...rugpjucio 24 d. sis grazus projektelis bus baigtas

    Atvaizdas


    Atvaizdas


    Atvaizdas

    Naujieji varpai šiandien buvo pašventinti Radviliškio bažnyčioje

    https://www.youtube.com/watch?v=SJ-UOaOxD7U

    Komentuoti:


  • Dariukas
    replied
    Parašė Dariukas Rodyti pranešimą
    Bažnyčios varpų įrengimo projektas

    Atvaizdas


    Atvaizdas


    Atvaizdas
    Laikas bega, darbai tesiasi...rugpjucio 24 d. sis grazus projektelis bus baigtas





    Paskutinis taisė Dariukas; 2014.07.18, 15:11.

    Komentuoti:

Working...
X