Skelbimas

Collapse

No announcement yet.

Rūkstantis plieninis paukštis

Collapse

X
- 

Jau ir originale tas kampas buvo tamsiausias, bet kai "žaidžiausi" norėjau, kad spalvos būtų tamsesnės ir tamsinau visą nuotrauką ir paliko kampas dar tamsesnis, bet palikau taip, nes man atrodo jog tai labiau paryškina patį lėktuvą.Parašė spirit Rodyti pranešimąMan atrodo kad čia per daug prisižaista su photoshopu. Kam taip reikėjo užtamsinti tą kampą?
Comment
 - 

Jei norėjai išryškinti lėktuvą tai nereikėjo jo iš taip toli fotografuot. Galėjai bandyt bent pritraukt, nes dabar lėktuvas yra antram plane (ko negalima daryti esant tokiam pavadinimui).Parašė zaraza-Šiauliai Rodyti pranešimąJau ir originale tas kampas buvo tamsiausias, bet kai "žaidžiausi" norėjau, kad spalvos būtų tamsesnės ir tamsinau visą nuotrauką ir paliko kampas dar tamsesnis, bet palikau taip, nes man atrodo jog tai labiau paryškina patį lėktuvą.
Comment
 - 

Su savo muiline fotkinau, tai čia buvau maksimaliai pritraukęsParašė spirit Rodyti pranešimąJei norėjai išryškinti lėktuvą tai nereikėjo jo iš taip toli fotografuot. Galėjai bandyt bent pritraukt, nes dabar lėktuvas yra antram plane (ko negalima daryti esant tokiam pavadinimui).
 O dėl pavadinimo tai kažkaip nesimąstė, tai patį pirmą sugalvojęs parašiau 

Comment
 - 

Plieno ten ir nera... ne is jo lektuvai gaminamiParašė emas22...Aš į debesis žiūrėjau ir plieno nemačiau

Estijos, Latvijos, Lenkijos, Lietuvos, Nyderlandų, Vokietijos keliai pro automobilio langą
Naujas video: Niedersachsen, NL - Bremen, 126 km, 29 May 2012
Comment
 - 

/\ Į pavadinimą žvilgterk, tada pakomentuokParašė Mørtã Rodyti pranešimąPlieno ten ir nera... ne is jo lektuvai gaminami

Comment
 - 

"Nerūkstantis neplieninis nepaukštis"... taip geriau?Parašė emas22 Rodyti pranešimą/\ Į pavadinimą žvilgterk, tada pakomentuok

Estijos, Latvijos, Lenkijos, Lietuvos, Nyderlandų, Vokietijos keliai pro automobilio langą
Naujas video: Niedersachsen, NL - Bremen, 126 km, 29 May 2012
Comment

Comment