Skelbimas

Collapse

No announcement yet.

po skėčiu

Collapse

X
- 

po skėčiu

201030,00%6920,00%4810,00%2730,00%665,00%150,00%040,00%035,00%120,00%010,00%0Paskutinis taisė kašalotas; 2010.03.01, 15:45.Žymos: Joks
 - 

Trūksta, kadro kompozicija nėra pagal taisykles, bet jas reikia palaužyt.Parašė aesde Rodyti pranešimąman trūksta erdvės žvilgsniui
Comment
 - 

sutinku, reikia..... bet deja nevisada tai pavykstaParašė kašalotas Rodyti pranešimąTrūksta, kadro kompozicija nėra pagal taisykles, bet jas reikia palaužyt.

Silpnoji lytis stipresnė už stipriają dėl stipriųjų silpnybės silpnajai
Comment
 - 

Parašė emas22 Rodyti pranešimąNėra skėčio, o pavadinimas "po skėčiu"
Anksčiau daviau neigiamą įvertį, kad nesupranti ką pats šneki, bet vis tiek tai darai. Kartais reikia atsižvelgti į pastabas.
Comment
 - 

Tai dabar pavyko man, ar ne? Beje gatvės fotografija tuo ir įdomi, kad viskas greit keičiasi ir nepasirinksi kaip nori.Parašė aesde Rodyti pranešimąsutinku, reikia..... bet deja nevisada tai pavyksta
Comment
 - 

Kur tu čia pyktį įžvelgi. Man įdomi žmonių nuomonė kartais.Parašė _Bead_ Rodyti pranešimąNepyk cia jau taip ant visu. Kadras ne is geruju, prastas kadravimas.

Tik Emas keistuolis, priešas man mat dabar, nes nepritariau jo nuomonei
)

Comment
 - 

mano nuomone - ne. labai jau tas babces žvilgsnis atsimuša į kraštą. o dėl lietsargio tai viskas ok. tiek pakanka (gal net ir daugoka) perteikti informacijai, kad babcė stovi po savo lietsargiu.Parašė kašalotas Rodyti pranešimąTai dabar pavyko man, ar ne? Beje gatvės fotografija tuo ir įdomi, kad viskas greit keičiasi ir nepasirinksi kaip nori.
ir dar: pagal veido išraišką babcė atrodo nustebusi. tačiau kas tą nuostabą sukėlė informacijos (net užuominos) nėra. o tai beja irgi prašo daugiau erdvės žvilgsniui.Silpnoji lytis stipresnė už stipriają dėl stipriųjų silpnybės silpnajai
Comment

Comment