Skelbimas

Collapse

No announcement yet.

langas

Collapse

X
- 

/\ Nežinau kodėl, bet man kažkoks komiškas tas kadras atrodo

I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Parama Siaurojo geležinkelio klubui
 - 

O man tas buitiškumas, persipynęs su simboliais patinka. Retai kada daliju 10-ukus, bet šįkart yra už ką
 Vaizdas ganėtinai kasdieniškas, bet pati idėja, atlikimas ir kompozicija - puikūs.
Komiška čia daug kas: skirtingų spalvų pirštinės, rankų plaštakos, išnyrančios iš niekur (iš tamsos), moteriškės žvilgsnis labai žudikiškas (nors iš tikrųjų tai - pavargusios akys).Paskutinis taisė Ametistas; 2009.11.08, 21:45.www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
 - 

Įdėčiau konceptualų darbą tai likčiau nesuprastas, juk paprasta publika čiaParašė _Bead_ Rodyti pranešimąKazkaip si konkursa visa suvokia labai siaurai.

Comment
 - 

IdekParašė kašalotas Rodyti pranešimąĮdėčiau konceptualų darbą tai likčiau nesuprastas, juk paprasta publika čia
 nieks per galva neduos suintrigavai mane.

R. Dichavičius: „Turi būti alkanas fotografijos“
Comment
 - 

Pasakiau kaip pavyzdį, bet galima ką nors sugalvot.Parašė _Bead_ Rodyti pranešimąIdek
 nieks per galva neduos suintrigavai mane.

Comment
 - 

Nu va tau uzduotis sugalvotParašė kašalotas Rodyti pranešimąPasakiau kaip pavyzdį, bet galima ką nors sugalvot.

R. Dichavičius: „Turi būti alkanas fotografijos“
Comment
 - 

Na jei ir pats ką nors įdėsi, tai pagalvosiu.Parašė _Bead_ Rodyti pranešimąNu va tau uzduotis sugalvot

Comment
 - 

Su vaikais taip nebūna.. O dėl kadro atitikimo temai, taip jis visiškai neatitinka, bet pažiūrėjus, ką kiti įdeda tai viskas čia gerai.Parašė jungengg Rodyti pranešimąGeras kadras, iš serijos fotkinkit vaikus ar senelius - dažniausiai tai pavyksta. Tik kyla abejonės ar į temą (ar 100 procentu į temą), ne stiklas čia akcentas.
Comment
 - 

Kad jau prakalbot čia apie idėjas ir siaurą temos suvokimą, tai pasiūlysiu savo variantą, kurį dėčiau į konkursą, jei turėčiau atitinkamas sąlygas gerai nuotraukai padaryti. Mintis paprasta - kaip profesionalių fotografų žargonu vadinami objektyvai?
 Ogi - stiklas. Tai va, pažiūrėkit kas nors kūrybiškai į pagrindinį nuotraukos objektą - didelį, gražų objektyvą 
P.S. Kad būtų į temą - gera nuotrauka

Comment

Comment