![]() |
|
|
||||||
| Miestai ir architektūra
Nuotraukos ir diskusijos apie architektūrą, transportą ir visą kitą, kas susiję su miestais. • Dvarai ir pilys • Bažnyčios ir vienuolynai • Miestų architektūros raida • Kelionės po Lietuvą |
![]() |
|
|
Įrankiai | Ekrano režimai |
|
|
|
|
#1 |
|
Šamanas grįžo
|
Pavasarėjantys Trakai
Šiandien išsiruošėm į Trakus. Turiu pripažinti, kad mane ten nuviliojo ne tiek 100 kartų matyta ppilis, kiek perspektyva papietauti kibiniuku su aviena
![]() Taigi pradėsim: popsas ![]() Atžalas su krašto istorija reikia pažindinti nuo mažens ![]() Moderniosios tautodailės kampelis ![]() Mergina su smuiku- išsirinko strategiškai nepalanką vietą, ją nukonkuravo senis su armonika, įsitaisęs prie pat tilto. ![]() Šylantis oras kaip žinia didina trauką tarp žmonių ![]() ![]() Prieš saulę fotografuojant gali ir toks vaizdelis išeiti ![]() Maironis nustebtų neradęs nei pelėsių nei kerpių ![]() ![]() Šio vyruko laukia sunkios dienos kai (jei) rūkyti viešose vietose bus uždrausta ![]() ![]() Bokštas- ką bepridursi. ![]() Geometrija ![]() Kelios nuotraukos be komentarų ![]() ![]() ![]() Dar prieš kelis metus prie šio liepto švartavosi garlaiviukas ![]() Senis nukonkuravęs vargšę merginą su smuiku. ![]() Nusiskutęs Rūpintojėlis ![]() Kažkas sulaukė akmenų į savo daržą ![]() ![]() Tai tiek. Kelionė pavyko- kibinai buvo tikrai neblogi
Kaip po dykumą blaškiausi Paskutinis taisė vytauc (2006.04.08 22:39) |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Šamanas grįžo
|
Kažkokį š. mano photobucketas su nuotraukų resizinimu sumalė
![]() Vakarop pakoreguosiu.
|
|
|
#3 |
|
Studenciokas
|
Geros nuotraukos, tikejausi daugiau pilies
Bet aplinka irgi grazi
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Šamanas grįžo
|
Citata:
|
|
|
|
#5 |
|
-------------
Prisijungė: 2006.02.06
Įvertis: 59 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Garzios nuotraukos. O pilies nuotrauku tai uztenka, nes viskas jau matyta
![]() Bet tas senis koks negeras, mergaite nukonkuravo
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
...
Prisijungė: 2004.03.01
Įvertis: 298 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Gražu, nors vasarą viskas atrodo dar geriau.
![]() P.S. O kur pagrindinio traukos objekto nuotraukos? |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Šamanas grįžo
|
Citata:
|
|
|
|
#8 | |
|
-
|
Puikios nuotraukos!
Laukiu nesulaukiu, kol viskas sužaliuos... Deja, iki mano atostogų (ir mano vizito Lietuvoje) pabaigos tai vargu ar atsitiks... ![]() Beje, įspūdingas kadras... ![]() Citata:
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
(Paulius)
|
Ech norėčiau vėl kada savo akimis pamatyti pilį, nes jau labai seniai ten teko būti
![]() Ačiū už sukeltus malonius jausmus |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Kitur.
|
Aciu uz nuotraukas vytauc
!Sunervinai mano skrandi, neatsimenu kada buciau Trakuose ir nesuvalgyciau kibino ! Tai sedziu dabar taukuotoje Fish&Chips salyje , kaip as pasiilgstu lietuvisko maisto.... Neivertini kol netenki...
|
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Pirmyn!
Prisijungė: 2005.02.18
Įvertis: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Citata:
Karaimisko maisto... |
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Naujokas
Prisijungė: 2006.04.11
Įvertis: 0 ![]() |
grazios foto
![]() beje ten ant ledo neseniai parasparniu klubas renge pasiskraidyma, galima buvo net uz pinigus paskraidyt... iskelia i kazkur 200m auksti ir palengva leidziasi aplink pili... va jei taip fotika dar pasiemus... |
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Analytikas
Prisijungė: 2006.02.27
Foto: Panasonic FZ5
Įvertis: 77 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Citata:
![]() Aišku tokiu atveju yra rizika Kariotiškėse nusileist ![]() ![]() ![]() Bet irgi saotiška atrakcija - ne tiek jau daug žmonių ten buvę ![]() P.S. foto mano bendrakeleivio Lino - mano nuotraukos nedigitalizuotos kolkas. Paskutinis taisė Qbazzz (2006.04.14 08:19) |
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
-------------
Prisijungė: 2006.02.06
Įvertis: 59 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Gerai kad pataikete kur nusileisti. Nors butu idomu pamatyt nusileidusius dumble
Aciu uz foto
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Gyvensiu tik Kaune
|
Thanks.
|
|
|
#17 |
|
naujokas
Prisijungė: 2005.04.07
Įvertis: 332 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ir vėl pavasaris ir vėl Trakai ir žinoma kibinai. Atrodo kad vilniečiai labai mėgsta kibinus ir Trakus. Sunku net pasakyti ką labiau
Savaitgalį labai daug žmonių Trakuose. Eilės driekiasi prie kavinių/kibininių. Aš jau atidariau 2007 kibinų sezoną. O jūs?![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
#18 |
|
.
Prisijungė: 2007.01.03
Įvertis: 828 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Deja, bet dauguma, kažkodėl, užmiršta pusiasalio pilį.
Verta susipažinti: http://www.galve.lt/lt/numeriai/2005...siasalio_pilis
|
|
|
#19 |
|
Naujokas
|
nepamirskit dar tiskeviciu rumu
be to dar yra ir grazesniu vieteliu, tik aisku eiliniam sveiciui is kito miesto jis nenumano kur yra tokiu graziu vaizdu
|
|
|
|
![]() |
| Įrankiai | |
| Ekrano režimai | |
|
|
Panašios temos
|
||||
| Tema | Kūrėjas | Skiltis | Atsakymų | Paskutinis pranešimas |
| [A16] Vilnius - Trakai - Prienai - Marijampolė | Varlamas | Infrastruktūra ir susisiekimas | 29 | 2010.05.14 15:01 |
| Trakai - savaip | Nikas | Miestai ir architektūra | 10 | 2008.10.13 17:32 |
| Trakai | Ramunas | Vertinimui | 17 | 2008.02.12 15:44 |
| Motociklų sezono atidarymas. Kempingas slėnyje, Trakai. Antra dalis. Žmonės | Akvile | Prospektas | 12 | 2007.05.16 15:50 |