![]() |
|
|||||||
| Už Sienos Nuotraukos ir temos apie užsienio miestus, architektūrą ir vykstančius arba vyksiančius projektus. |
![]() |
|
|
Įrankiai | Ekrano režimai |
|
|
#1 |
|
Šamanas grįžo
|
RU. Žmonės. Gatvės. Pastatai. Maskva.
Žmonės. Gatvės. Pastatai. Maskva.
![]() Čia sudėsiu nuotraukas be konkrečios tematikos-, bet manau jos geriausiai perteikia Maskvos dvasią. Tverskaja gatvė ir įėjimas į Oxotnyj riad požeminį PC ![]() Milicija prie Lenino mumijos saugyklos ![]() Kažkurios iš valstybinių įmonių autoparkas ![]() Įspūdingas kiemas išeinantis į Lubiankos aikštę ![]() Kitaj gorod rajonas ![]() Mistinė nuotraukėlė... Mergina stovi prie XVI-XVII a. namo ![]() Tuščia požeminė perėja prie Kremliaus ![]() Vyrukai ![]() Simpatiška panelė Piatnickaja gatvėje ![]() Kol aš bimbinėju- žmonės dirba ![]() Vėl Ochotnyj riad ![]() Tverskaja gatvė. McDonaldo centrinis Rusijos ofisas ![]() "Bromas" ![]() ![]() Pagrindinė Maskvos pasimatymų vieta- prie Puškino paminklo ![]() Šie jau susitiko ![]() O ji dar laukia... ![]() Vyrukai turi gerą laiką jou jou ![]() Truputis funkcionalizmo ![]() "Lariokas" tokių Maskvoj daug ir jie kaip reikalas gadina vaizdą ![]() Tėvas ir sūnus: auklėjimo procesas ![]() Iš šios stoties važiuojama į Vilnių. Belorusskij vokzal. ![]() Reklamos, kaip matot, netrūksta ![]() Naujasis Arbatas- komiblokų prospektas ![]() Ten pat ![]() Senasis arbatas- pagrindinė Maskvos pėsčiųjų gatvė ![]() Geras vaizdelis ![]() Gruzinų restoranas ![]() Be komentarų ![]() ![]() ![]() Tas didelis baisus pastatas- Rusijos gynybos ministerija ![]() Graži detalė ![]() Va taip vat ![]() ![]() Pagalvotum, kad vasara ![]() Lady in red
|
|
|
#2 |
|
Tvarkytojas
|
Šita dalis man labiausiai patiko . Ačiū . Visdėlto Maksva vizualiai (per nuotraukas) yra šlykštus miestas
Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/ -------------------------------------------------- Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!! |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Šamanas grįžo
|
Leidžiantis nuo tilto
![]() Gargaras. Jame kažkoks teatras dabar ![]() Rūkymo pertraukėlė prie vieno iš bankų ![]() Kiemas. Tokie kiemai-šuliniai šiaip labiau būdingi St. Peterburgui ![]() Kažkokios religinės mokyklos mokinukės ![]() Šiaip panelė ![]() Močiutė skubėjo pabėgti iš kadro, nors fotografavau būtent ją ![]() Porelė ![]() Pikti kiemsargiai ![]() Naujoji britų ambasada ![]() Šiaip vaizdas ![]() Kur matėt 5 aukštų "bromą"? ![]() Uzbekai (?) "gostarbaiteriai" šnekina moteriškę, o ji apsimeta, kad negirdi ![]() Šis diedukas ilgai ir beviltiškai klausinėjo praeivių kaip rasti kažkokią gatvę ![]() Meno atstovas ![]() Šiaip gražu ![]() ![]() vėl ![]() Ramybė ![]() ![]() Jei užteko kantrybės sulaukti kol pasikraus visos nuotraukos- Maskva jums tikrai įdomi ir jums reikia ten nuvažiuoti
|
|
|
#4 |
|
Senbuvis
Prisijungė: 2004.03.07
Įvertis: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aciu aciu
Nemokama ekskursija po Maskva man labai patiko. Siaip apibendrinant reiktu pasakyti, kad nuvaziuopti ten ir pabimbineti butu labai idomu, bet apsigyventi tai ne uz ka. Paziurejus i Rusijos didmiesti supranti, kodel zmonem patinka tokie miestukai kaip Vilnius. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
-------------
Prisijungė: 2006.02.06
Įvertis: 53 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aciu dar karta Vytauc. Siaip Maskva nera labai grazus miestas, architektura maisosi, labai jau viskas ismetyta. Pvz. Komiblokai uzstoja koki nors grazu senovini pastata. Visai negerbia jie Istorijos.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Žinovas
Prisijungė: 2004.03.07
Foto: Canon EOS 20D
Įvertis: 49 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
wow, cia tai turas! Man labai patiko! Tavo nuotraukos mums Maskva piesia kaip tikra kontrastu miesta, ispudinga ir grazu(architektura, paminklai) bet tuo paciu labai chaotiska, purvina(cia turbut man prisideda ziema/purvinas sniegas) ir slyksciai nukabineta laidais/pigiomis reklamomis...
Nors man jau kazkada ir teko lankytis didingosios motinos Rusijos sostineje, gyvenime ten reikes nuvaziuoti dar karteli. Siaip. |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Šamanas grįžo
|
Citata:
Labiausiai Maskvą gadina laidai- jų neįmanoma išvengti fotografuojant, kodėl jų ligi šiol nesukiša po žeme aš nesuprantu. Kitos dvi blogybės- visiškai neskoninga reklama ir "lariokai".
|
|
|
|
#8 |
|
Gyvensiu tik Kaune
|
Taip Maskva - dviveidis miestas. Ir grazus, ir niurus. Ypac stebina didelis kiekis nauju automobiliu gatvese. Dekui Vytautai.
|
|
|
#9 | |
|
Žinovas
Prisijungė: 2005.01.29
Įvertis: 230 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Citata:
|
|
|
|
#10 |
|
Tvarkytojas
|
![]() Taip . Supranti aš toks žmogus kaip man reikia tiek juoda tiek balta pamatyti. Kaip tu gali pasakyti kas yra gražu jeigu nesi matęs kas yra negražu. Čia kaip normalus žmogus turėtu priimti sprendimą : išpradžių išklausyti nuomone kuria jis palaiko , bet nepamiršt ir įdėmiai išklausyti priešingos nuomonės. Aš norėjau pasakyti, kad man patiko pamatyti ta šlykščiają pusę . Matant tokius vaizdus malonumas atsiranda pagalvojus kad pavyzdžiui Vilniuje turime kur kas geresnia vietą - senamiestį . Ar tai mazochismo išraiškos ? Aš taip nemanau : )
Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/ -------------------------------------------------- Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!! |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Žinovas
Įvertis: 230 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tai kodėl Tu nori sulygint Vilniaus senamiestį su Maskvos negražiomis vietomis? Tai gal tą senamiestį ir lygink irgi su Maskvos Kremlium, tom aikštėm šalia jo, Šv. Vasilijaus Katedra, Arbatu ir t.t..
|
|
|
#12 |
|
Ex Quack
Prisijungė: 2005.03.01
Įvertis: 32 ![]() ![]() |
Labai pilkas ir atsiaurus miestas. Sunkiai man sekasi iziuret jame kazkokio zavesio. Dar tas sniegas, purvas ir medziai pliki..
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Patyręs
Prisijungė: 2005.01.19
Foto: Nikon D50
Įvertis: 91 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nuotraukos ryškios , kokybiškos.
Gražiausi vaizdai prie upių krantinių. |
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Tvarkytojas
|
Citata:
Išvada maksva tikrai gražiu miestu nepavadinsi tame ir jos žavesis bent mano akimis žiurint
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Žinovas
Tai kaip suprast, tu nori pasakyt, kad Vilnius gražesnis miestas už Maskvą? Gal dar pradėk lygint Paryžium, iš vis tas tada belenkas, pasaulio bamba...
|
|
|
#17 |
|
Tvarkytojas
|
Taip noriu pasakyti kad Vilnius gražesnis miestas nei Maksva . Gal kada pabuvojęs Maskvoje pakeisiu nuomone, bet dabar taip yra . Jeigu liginti su Paryžium tai tada atvirkščiai . Paryžius be konkurencijos man gražiausias pasaulio didmiestis
|
|
|
|
|
#18 |
|
Žinovas
Jau vien dėl to Maskva yra koks didmiestis, magapolis sunkiai jį būtų galima lygint su 20 kartų mažesniu miestu. Čia nebent savo grožiu Maskvą pranoktų kokia Praha, Budapeštas ar Viena, bet jei Vilnius, tai čia jau provincilizmas pasireiškia šiektiek...
|
|
|
#19 |
|
Tvarkytojas
|
![]() Taigi ne miesto pločiai ar gyventojų skaičiai yra lyginami apie ką tu čia šneki ? Nejaugi grožis tai kiekybės buvimas ?
|
|
|
|
|
#20 |
|
Žinovas
Nemanau, kad Maskva yra toks tuščias ir tik milijonus skurdžių turintis miestas, kaip kad kokia Kalkuta... Patikėkėk, Maskvą aplanko labai daug turistų iš vakarų. Iš Vokietijos, Italijos, JAV ir t.t., savo akimis mačiau begales turistinių grupių Maskvoje pernai vasarą. Vilnius niekada nesulauks net pusės tokių turistų srautų kaip Maskva.
|
![]() |
| Įrankiai | |
| Ekrano režimai | |
|
|
Panašios temos
|
||||
| Tema | Kūrėjas | Skiltis | Atsakymų | Paskutinis pranešimas |
| Vilniaus Latako gatvėje | Donatas | 2007 | 7 | 2007.03.10 01:20 |
| RU. Novospasskij vienuolynas. Maskva. | vytauc | Už Sienos | 7 | 2006.04.22 11:41 |
| RU. Senoji Maskva II | vytauc | Už Sienos | 22 | 2006.03.26 18:51 |
| RU. Naujoji Maskva | vytauc | Už Sienos | 27 | 2006.03.25 12:08 |
| RU. Senoji Maskva I | vytauc | Už Sienos | 14 | 2006.03.25 10:46 |