![]() |
|
|||||||
| Rodyti balsavimo rezultatus: ? | |||
| Aušros vartų gatvė, Vilnius |
|
13 | 13,83% |
| Pilies/Didžioji gatvė, Vilnius |
|
31 | 32,98% |
| Laisvės alėja, Kaunas |
|
35 | 37,23% |
| Gedimino prospektas, Vilnius |
|
44 | 46,81% |
| Bulvaras, Šiauliai |
|
8 | 8,51% |
| Vilniaus gatvė, Kaunas |
|
18 | 19,15% |
| V. Putvinskio gatvė, Kaunas |
|
8 | 8,51% |
| Kelių pasirinkimų apklausa. Balsuotojai: 94. Šioje apklausoje tu balsuoti negali | |||
|
|
Įrankiai | Ekrano režimai |
|
|
#1 | |
|
...
Prisijungė: 2004.03.01
Įvertis: 158 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Gražiausios Lietuvos gatvės. Balsavimas
Balsuokit už vieną arba kelias labiausiai patinkančias gatves. Balsavimas vyks 30 dienų.
Aušros vartų gatvė, Vilnius ![]() Pilies/Didžioji gatvė, Vilnius ![]() (c)A. Varanka ![]() ![]() Laisvės alėja, Kaunas (c)Liutass ![]() ![]() ![]() ![]() Gedimino prospektas, Vilnius ![]() (c)Geex ![]() ![]() ![]() (c)Mantaz ![]() Bulvaras, Šiauliai (c)Ežiukas ![]() andrius.fotopic.net ![]() ![]() www.vilkonis.projektas.lt ![]() Vilniaus gatvė, Kaunas ![]() V. Putvinskio gatvė, Kaunas ![]() ![]() ![]() Citata:
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
fried white rice
Prisijungė: 2004.03.02
Foto: Canon 350D ir Nokia N95 8GB
Įvertis: 912 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lietuvoje (ir turbut ne tik) Gedimino prospektui, mano nuomone, lygiu nera.
|
|
|
|
|
#3 |
|
Myliu Žalgirį ir Kauną
|
nematau as to grozio Gedimino prospekte
gatve ir tiek.. o va Laisves aleja - pesciuju aleja man asmeniskai kur kas patrauklesne
Mano nuotraukos @Fotki.com Auto Show Millennium 2007 Retromobile 2007 "Kova 1". Driftingo čempionatas "Foje" Gali Skambėti Kitaip Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis Kauno Marių Regioninis Parkas |
|
|
|
|
#4 |
|
Tvarkytojas
|
![]() O kaip su Šiaulių bulvaru tada ?
Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/ -------------------------------------------------- Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!! |
|
|
|
|
#5 |
|
Šamanas grįžo
|
Gedimino pr.
Laisvės alėja Šiaulių bulvaras Putvinskio gatvė yra puikus funkcionalizmo "draustinis", bet mažoka ir joje praktiškai nėra traukos centrų- kavinių, restoranų parduotuvių ir pan.- visko, kas į gatvę pritraukia žmonių ir daro ją "gyva". Šiaip tai viena iš mano mėgstamiausių gatvių pasivaikščiojimams.
|
|
#6 |
|
Patyręs
Prisijungė: 2005.08.04
Įvertis: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Gedimino prospektas puikiai sutvarkytas. Nors kartu yra ir puikus pavyzdys, kaip gatvę reiktų paversti "negyvai betoniškai gražia".
Keista, jog Laisvės Alėja nėra tarp lyderių. Nors ir renovacijos dar tik laukiama, bet net ir šiek tiek aptriušus ji spindi savo esybe. Šiaulių bulvaras per smulkus ir negyvas. Nereiktų pamiršti senamiesčių gatvelių. Vėlgi Vilniaus gatvė Kaune - daugiausiai galinti pasiųlyti šioje kategorijoje. Tačiau man labai imponuoja ir Pilies gatvė Vilniuje. Putvinskio gatvė "ne į temą". Tuomet įmeskime ir Kauno Savanorių prospektą ir Vilniaus Kalvarijų gatvę, kaip "puikius moderniosios architektūros pavyzdžius", Aušros gatvę Kaune. |
|
|
|
|
#7 | |
|
↑ pa'bold'intas
|
Citata:
|
|
|
#8 |
|
Patyręs
Prisijungė: 2005.08.04
Įvertis: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
O ką, tamstos manymu, Putvinskio gatvė turėtų kažką tokio pasiųlyti be savo stiliaus?
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Šamanas grįžo
|
Citata:
Tuo tarpu Šiaulių bulvaras yra vos 400 m. trumpesnis už Laivės alėją ir Gedimino pr. Abejoju ar jį galima vadinti smulkiu. O jau negyvu jo niekaip nepavadinsi...
|
|
|
#10 | |
|
fried white rice
Įvertis: 912 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Citata:
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
↑ pa'bold'intas
|
@sanomiz
na čia nerenkame gatvės, kuri turi daugiausiai viešojo maitinimo įmonių ar batų parduotuvių
|
|
#12 | |
|
Šamanas grįžo
|
Citata:
|
|
|
#13 |
|
(Paulius)
|
Apsispręsti nebuvo sunku - Gedimino prospektas
|
|
|
|
|
#14 |
|
...
Įvertis: 158 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Gedimino prospektas dėl akivaizdžių priežaščių.
Iš senamiesčio gatvių manau, kad Pilies gatvė atrodo geriausiai. ![]() Beje, galėtų nugriauti tą pilką monstrą, nors ir su raudonu stogu, šalia Šv. Jonų bažnyčios.
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Tvarkytojas
|
Citata:
![]() Beje Šiaulių Bulvaras jau keletas mėnesių kaip yra renovuojamas. Ir ateityje tikrai puikiai atrodis, jau dabar renovuota dalis atrodo nuostabiai nors nėra nei šviestuvų nei medeliai žaliuoja ir daug statybinių medžiagų mėtosi, bet jau dabar ta vietą atrodo kur kas geriau nei nerenovuoti ruožai
Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/ -------------------------------------------------- Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!! |
|
|
|
|
|
#16 |
|
...
Iš čia nominuotų gatvių gyvai nemačiau vienintelio Šiaulių bulvaro, todėl apie jį nuomonės nesu susidaręs, nors nuotraukose atrodo visai neblogai.
|
|
|
|
|
#17 |
|
Tvarkytojas
|
Tiesa mano balsai yra :
1)Gedimino prospektas, Vilnius 2)Pilies/Didžioji gatvė, Vilnius 3Vilniaus gatvė, Kaunas 4)Bulvaras, Šiauliai 5)Aušros vartų gatvė, Vilnius 6)Laisvės alėja, Kaunas
|
|
|
|
#18 |
|
fried white rice
Bulvars irgi nebluogai atruoda
|
|
|
|
|
#19 |
|
Patyręs
|
Kolkas mano manymu graziausiai atrodo 1.Gedimino prospektas-Vilnius, 2. vieta duociau Bulvarui-Siauliai, po rekonstrukcijos jis gerokai bus pakeites savo veida i geraje puse.3. Pilies gatve - Vilnius
|
|
|
|
|
#20 |
|
Lithirish
|
Pirma vieta: Gedimino prospektas
Antra: Šiaulių Bulvaras Trečia: Pilies/Didžioji gatvės. |
|