Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Viešbutis "Novotel"

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Viešbutis "Novotel"

Kalbu apie ji forume buvo nemazai, bet apklausos kolkas lyg ir nebuvo, taigi:

Panoramoje nuo Gedimino kalno, (c) John:
    31
    10
    9,68%
    3
    9
    3,23%
    1
    8
    6,45%
    2
    7
    6,45%
    2
    6
    16,13%
    5
    5
    16,13%
    5
    4
    9,68%
    3
    3
    12,90%
    4
    2
    0,00%
    0
    1
    19,35%
    6

Pats pastatas - 7/10
    Vieta tokiam pastatui - 1/10

Taigi 4/10
    You have your way. I have my way. As for the right way, the correct way, and the only way, it does not exist.

Comment

Citatos iš spaudos:
      Nesusipratimas
      Architektūros cicinas
      Išsišokėlis

Vienintėlis pliusas, kad iš jo turėtų būti neblogi vaizdai.
      3

Comment

Parašė Romas
        Architektūros cicinas
        Sitas man labiausiai patiko.

Comment

sis pastatas - labai stiprus konkurentas sitam.

3

Prie ruso man buvo geriau

Comment

0
            Alternative

Comment

Na kodėl pats pastatas nėra toks jau blogas, tačiau jis yra ne vietoje.

Jeigu vertinant tik pastatą duočiau šiek tik didesnį balą, tačiau dabar 1/10.

Comment

jozikai, zinau, jog nemegsti savo nuomones pagristi, taciau si karta visai butu idomu ja isgirsti.

Prie ruso man buvo geriau

Comment

Apie Novateli as jau daugeli kartu esu pasisakes , trumpai : man sitas pastatas visai graziai atrodo , ir tikria isipaiso i Gedimino prospekta. Aisku galima diskutuoti apie senamiescio ivaizdzio griovima bet jis ir taip sugriautas. O kalbant apie pastata tai jis gerai ziuris .. vnz 10 ner cia ka pagrindinet .

Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/

--------------------------------------------------

Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!

Comment

man sis pastatas kaip skardine apklijuota dezute
                    Alternative

Comment

Pats pastatas visai neblogas - 7, o gal ir 8 parasyciau, jei jis butu pastatytas kur nors tinkamoje vietoje. Toje panoramoje nuo Gedimino kalno labai aiskiai matosi kaip jis ten "isipaiso".

Comment

galetu daugiau tokio stiliaus ir aukscio pastatu pristatyti , tada visas vaizdas "pataisytas" butu

Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/

--------------------------------------------------

Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!

Comment

Parašė jozikas
                          galetu daugiau tokio stiliaus ir aukscio pastatu pristatyti , tada visas vaizdas "pataisytas" butu
                          Taigi ten Naujamiestis - aplinkui visur nera vietos, negi siulai griauti ~100 metu senumo pastatus ir statyti architekturos cicinus? Jeigu ir butu kazkiek vietos tokio aukscio pastatams vistiek ten butu ne vieta.

Comment

Vilniaus gatvė dar senamiestis?

Beje Vilniaus gatvės seni pastatai yra tiesiog jėga. P)

Comment

jei jis butu dviem su puse auksto zemesnis tai prasomdabar jis neatrodo gerai toje vietoje del savo nezmonisko turio, ir agresyvumo

Comment

Vilniaus gatve sakyciau yra pusiau naujamiestis, pusiau senamiestis. Novotelis mano manymu yra dar naujamiestyje. Gal kas tiksliau zino ribas?

Comment

6
                                  jei vertinant tik pastata,duociau daugiau.bet vertinant architektura reik atsizvelgt ir i konteksta.siuo atveju masteliai ryskiai ne tie

Comment

karoce pseudo barokas ir dar pradziamoksliskas -100balu, griaut ir neleisti ji projektavusiems/staciusiems verkti
                                    פוניקולאַר

Comment

man pastatas patinka.. tik jis nevisai vietoj

Comment

Pastatas nieko, tik ant medziagu pataupe, fasadus galejo brangesnius padarytiIr pora aukstu nuimti,tada - prasom.Beje, kai klausi zmoniu, atvykusiu is uz sienos, ar jiems tas statinys atrodo klaikus, jie purto galvas ir klausia - ko jau cia klaikus, kas jame blogai?
                                        אני בכל זאת אאמין באהבה, אפילו אם היא מתה,
                                        אני אאמין באלוהים, אפילו אם הוא שותק.

Comment

Working...
                                        X