Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Geltona, žalia, raudona
Collapse
X
-
Narbuto g. - Laisvės pr., Vilnius.Parašė Justin Rodyti pranešimąTrūksta ryškumo, bet patiko
Kokia tai sankryža?
Comment
-
Matyt, kad vilniečiai labiau mėgsta geras, kokybiškas nuotraukasParašė Čikupakas Rodyti pranešimąKas įdomu, tai, kad aukščiausius balus davė kauniečiai, o žemiausius vilniečiai.
Comment
-
Aš tai manyčiau, kad kauniečiams čia nematytas vaidelis, o vilniečiai jau atsižiūrėję.Parašė spirit Rodyti pranešimąMatyt, kad vilniečiai labiau mėgsta geras, kokybiškas nuotraukas
Comment
-
Naktis + ilgas išlaikymas + horizontas. Fantastika.Parašė Čikupakas Rodyti pranešimąIš šio taško turėtų gautis gerų kadrų naktį, naudojant "Aperture priority" funkciją.
Comment
-
va tokie "tarpmiestiniai" bajeriai man labai patinkaParašė spirit Rodyti pranešimąMatyt, kad vilniečiai labiau mėgsta geras, kokybiškas nuotraukas
kai neperlenkiama lazda, visai smagu draugiškai pasilazdavot
Comment
-
Palauk, tuoj išlys koks ir pradėsParašė daktaras Rodyti pranešimąva tokie "tarpmiestiniai" bajeriai man labai patinka
kai neperlenkiama lazda, visai smagu draugiškai pasilazdavot 
Comment
-
Visa bėda yra ta, kad fotoaparato nelabai yra į ką atremti, grindys po truputį sukasi, o viduje pilna kvailų atseitlasvegasiškų šviesų ir jų atspindžių nuo langoParašė LC. Rodyti pranešimąNaktis + ilgas išlaikymas + horizontas. Fantastika.

Tad geresnės iš ten saulėlydžio nuotraukos kol dar nesutemę ir nespėjo įjungti diskotekos švieselių
Comment
-
Kas čia įdomaus? Jau ketvirtą dešimtmetį kaipParašė daktaras Rodyti pranešimąįdomiai įdomiai čia...
Comment
-
Lietuviška Avenida 9 de Julio, Laisvės prospektas, geltona į Lazdynus, žalia per vidurį, raudona link Spaudos rūmų.Parašė andyour Rodyti pranešimą/\ Mane tai nustebino, kaip tai pateikta, visgi Laisvės prospektas tik dviejų juostų vienpusėje kryptyje, kaip ir bet kuriame Lietuvos mieste eilinė gatvė. Bet dabar susidaro apgaulingas įspūdis, kad tai ištisa gatvė tokio pločio.
Comment
-
Kas ką įžiūriParašė oranger Rodyti pranešimąGan erotiškos nėštumo fazės.