Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Lietuvos futbolo stadionai

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    Nelabai atidaro _Thunder_ nuorodą, bet maždaug poryt įdėsiu keletą foto iš Tauragės

    Comment


      Parašė boo Rodyti pranešimą
      Nelabai atidaro _Thunder_ nuorodą, bet maždaug poryt įdėsiu keletą foto iš Tauragės
      Nesuprantu kodėl neatidaro.. Tame forume tai veikia ta nuoroda. Čia nuskenuotas straipsnis apie naują Tauro sporto salę (buvusi kariškių sporto salė) su dirbtine danga. Taip pat tikimasi gauti pinigų iš Europos Sąjungos ir įkurti ten komandos viešbutį, kur gyventų žaidėjai, administarcines patalpas, baseiną, pirtį, dušus, persirengimo kamabrius, Tauro kavinę, komandos šlovės galeriją.

      Straipsnį galite atsidaryti čia (spalio 30 d, 12.00 val pranešimas, autorius Saint George Lights):

      http://www.90min.lt/post10778.html?s...5fde715#p10778

      Comment


        a,žinau šitą. Irgi būčiau įdėjęs. Turiu tą laikraštį...

        Comment


          Kaip ir žadėjau, naujienos apie Tauragės futbolo bazes

          Treniruočių aikštė, kurioj bus sudėta dirbtinė danga...naujienos ne kokios. Viskas stringa, dėl pinigų stygiaus. Truksta paruošiamiesiems darbams atlikti 200tūkst. todėl darbai šiuo metu sustoję:



          išlygintas plotas labai netgi nemažas. Niekaip nepasisekė viso ploto apimt Tikrai didesnis už aikštės matmenis. Kaip suprantu ten bus pastatyta ir tos konteinerinės rubinės, kurios buvo stadione.

          Pagrindinis stadionas juda, nors lyg irgi trūsta pinigų, nes neva apsiskaičiavo bet darbai juda pilnu tempu, net ir šeštadienį, spalio 31d.

          Naujoji statoma pagrindinė tribūna:





          Lengvų konstrukcijų "ex-pagrindinė" perkelta į kitą pusę. Visgi kaip matosi, aš klydau, tas buvęs nuolydis neišlygintas. Tribūna dabar stovi gerokai arčiau aikštės. Nes sumažintas bėgimo takelių skaičius nuo 9 iki 6, taip pat šioj vietoj panaikintos šuoliaduobės su smėliu, kurios taip pat užėmė daug vietos.



          O dabar trumpai apie _Thunder_ duotą nuorodą. Kitoj gatvės pusėj prie stadiono yra buvusio karinio miestelio pastatai ir sporto salė. Ji ir buvo perduota VŠĮ "Tauragės futbolas". Jau yra patiesta iš LFF gauta dirbtinė danga. Aikštės matmenys 29x15m. Greičiausiai perduota ne tik salė, bet ir visi šalia esantys pastatai, ar bent dalis jų, nes pasak klubo direktoriaus E.Katausko
          bus įrengti persirengimo kambariai, dušai, pirtis, suremontuotas baseinas, įrengti trys kabinetai "Tauro" klubo administracijai, viešbučio kambariai žaidėjams, baras
          Visi pastatai:



          Salė, raudonų plytų pastatas:



          Salės vidus. Foto iš "Tauragės kurjeris" :

          Paskutinis taisė boo; 2010.11.02, 13:07.

          Comment


            Tauragės futbolo ateitis

            http://v2.fktauras.lt/index.php?opti...utbolo-ateitis

            Rekonstruojamame Tauragės "Vytauto" stadione kalbėjome su Tauragės meru Pranu Petrošiu:

            - Sakykite, kokios lėšos skirtos šiam projektui?

            - Šiam projektui buvo numatyta 11 mln. litų, bet paskelbus viešąjį konkursą dabartinis rangovas laimėjo šį konkursą vos už 3.5 mln. litų. Deja, prasidėjus darbams ir atkasus žemę, paaiškėjo, kad reikės papildomų lėšų žemės darbams sutvarkyti. Aišku, iškilo lėšų trūkumo problema, teko peržiūrėti projektą ir laikinai atsisakyti, kai kurių įrengimų, pavyzdžiui įrengti apšvietimą. Jis kainuoja 1.2 mln. litų. Žinoma, stadionui tiesiog gyvybiškai būtinas apšvietimas, kaip kitaip bus rengiamos varžybos, treniruotės, renginiai ir pan. Todėl bus ieškomos lėšos iš savivaldybės biudžeto, taip pat ketinama kreiptis į Europos fondus ir gauti bent dalį trūkstamų pinigų.Apmaudu, kad skelbiant viešąjį konkursą, kompanija laimėjo sąlyginai su tokia maža suma. Man žinoma, kad kituose miestuose analogiški projektai yra ar buvo vykdomi už 25-30 mln. litų, pavyzdžiui, dabar Telšiai statosi panašaus lygio stadioną, net už 16 mln. litų, todėl nieko keista, kad dabar turime problemų dėl lėšų trūkumo. Bet manau turime džiaugtis ir tuo kas yra daroma, nes jau ir dabar padarytas didelis žingsnis puoselėjant ir stiprinant futbolą Tauragėje.



            - Kas bus už dabartinius turimus pinigus padaryta?

            - Vytauto stadione bus iš esmės viskas pakeista, pastatytos naujos 2400 vietų tribūnos, taip pat tolėliau atitraukus bus paliktos ir senosios 800 vietų tribūnos, taigi turėsime net 3200 sėdimų vietų tribūnas. Taip pat po šiomis tribūnomis bus įrengtos visos buitinės patalpos sportininkams, teisėjams, žiniasklaidai, bus įrengtos VIP tribūnos. Stadione bus patiesta nauja danga, sumontuota įranga. Naujos dangos bus ir tinklinio, rankinio bei krepšinio aikštelėms, sutvarkytas bėgimo takas ir t.t. Tiesa, be apšvietimo dar darbo eigoje atsirado papildomų lėšų reikalaujančių darbų visiškam stadiono užbaigimui. Bet darbų, žinoma, negalime stabdyti, todėl bet kokia kaina stengsimės surasti trūkstamus 800 tūkst. litų. Mes jau kreipiamės į Europinių lėšų panaudojimo agentūrą, iš ten turėtume gauti 650 tūkst. litų, o likusius 150 tūkst. litų pridėsime iš savivaldybės biudžeto.

            - Kada jau sportininkai galėtų pradėti sportuoti naujajame stadione, kada numatoma darbų pabaiga?

            - Darbai numatomi pabaigti jau kitų metų vasario viduryje. Rangovams keliami griežti reikalavimai nevėluoti ir jie šį reikalavimą įvykdo. Tiesa, turime abejonių dėl sodinamos dangos prigijimo, kadangi ji yra sodinama ne čia vietoje, bet atsivežama iš kaimyninės šalies, todėl baiminamės, kad esant dabartinėms prastoms oro sąlygoms, ji gali neprigyti arba pavasarį tūrėsime visai kitą vaizdą nei tikimasi. Bet tiekėjai ramina mus, kad viskas bus gerai, yra šiai dangai duota garantija, todėl viskas bus sutvarkyta kaip priklauso. Visgi norima, kad jau tik prasidėjus naujam futbolo sezonui viskas būtų pilnai paruošta ir sutvarkyta, o FK "Tauras" komanda galėtų pagaliau žaisti savo namų aikštėje, nes turbūt sutiksite, kad tai ne tik atsiliepia klubo rezultatui, bet ir tauragiškiai praranda puikų reginį. Apmaudu, kad dabar turime žaisti kito miesto stadione ir ne visi norintys Tauragės gyventojai gali važiuoti stebėti šių rungtynių ir palaikyti savo komandą. Prisiminus, kad net žaidžiant LFF I lygoje į varžybas susirinkdavo vidutiniškai 1000 ir daugiau žiūrovų, tai yra labai daug, turint omenyje ir tai, kad Tauragė yra palyginti nedidelis miestas. Ne paslaptis, kad mūsų krašte nuo senų laikų pirmoji sporto šaka tradiciškai yra futbolas. Pastebėsiu, kad Tauragė yra vienintelis miestas apskrityje turintis savo stadioną, o dabar tūrėsime dar ir aukšto lygio sporto bazę, tuo galime tik džiaugtis ir didžiuotis. Net neabejoju, kad tikslą sukurti gerą futbolo sporto bazę Tauragėje mes įgyvendinsime ir aš užtikrinu, kad padėsiu ir rūpinsiuos tuo ir asmeniškai.

            - Jūs atidavėte panaudos teisėmis dalį savo turimų nenaudojamų pastatų ir teritorijų, tiesa? Ar savivaldybė pati nepajėgi sukurti sporto bazę ar visgi tai lėmė kitos priežastys?

            - Savivaldybė, žinoma, kad būtų pajėgi tuo rūpintis, bet manome, kad visgi pats klubas turėdamas savo nuosavybę labiau ją tausos, rūpinsis ir prižiūrės. Be to, mes ir neatsiribojame nuo šio projekto, nes kaip žinia, savivaldybė taip pat yra VŠĮ "Tauragės futbolas" dalininkai. Klubo vadovybė turi labai stiprių pagrįstų planų, siekių, idėjų, kuriuos mes 100 procentų palaikome ir esame suinteresuoti padėti kuo tik galime. Aš asmeniškai tikiuosi ir klubo vadovybei keliu reikalavimą, kad FK "Tauras" startinėje sudėtyje žaistų bent keletas jų auklėtinių, tauragiškių. Kol kas auganti jaunoji karta demonstruoja puikius rezultatus, talentą, todėl net neabejoju, kad visų mūsų bendromis pastangomis ateityje Tauragė užaugins ne vieną garsų futbolininką. To ir linkiu.

            - Sakoma, kad Tauragė yra futbolo miestas, bet iki šiol sportui sąlygos nebuvo itin palankios ar netgi apgailėtinos, tiesa?

            - Iš tikro tai taip, iki šiol materialinė, techninė sporto bazė buvo skurdoka ir futbolas netgi kurį laiką buvo pamirštas, bet prieš 3 metus, kada įsikūrė dabartinis FK "Tauras" ir buvo suformuota komanda, pakviesti nauji perspektyvūs žaidėjai, futbolas pradėjo kilti ir mes ėmėme ieškoti būdų bei galimybių padėti klubui. Manau, kad tuo suinteresuoti ne tik sportininkai, fanai, bet ir visi Tauragės žmonės.

            - Ką norima ir siekiama padaryti Tauragėje su futbolu?

            - Norime padaryti futbolo miestą, taip kaip žmonės to pageidauja. Taip pat tikimasi, kad klubas sieks pačių geriausių rezultatų ir žais aukščiausiame lygmenyje, galbūt ne tik Lietuvoje, bet garsins Lietuvą bei Tauragę ir svetur. Sukūrus stiprią futbolo sporto bazę nereikia net abejoti, kad su laiku užaugs ir garsūs talentingi sportininkai.





            Dirbtinės futbolo dangos salėje kalbinome VŠĮ "Tauragės futbolas" komercijos direktorę Laura Zaleckiene:



            - Ką planuojate padaryti šitame pastate?

            - Planai yra įkurti sporto bazę. Čia turėtų būti įrengtas viešbutis, pirtis, baseinas, persirengimo kambariai, administracinės patalpos, konferencijų salės ir metodinių užsiėmimų kambariai. O pagrindinė paskirtis būtų įkurdinti šioje bazėje "Tauro" žaidėjus, be to, kadangi planuojama įkurti futbolo akademiją, priklausančią "Tauro" futbolo klubui, į kurią būtų kviečiami visi vaikai iš vakarų Lietuvos, centras visos sporto bazės būtų būtent šituose pastatuose. Tiek apgyvendinimo, tiek ir maitinimo paslaugos būtų teikiamos būtent čia, sudarytos visos sąlygos ne tik leisti laisvalaikį, bet ir mokytis.

            - Futbolo akademija, kam to reikia?

            - Norime pirmiausia savo miesto vaikams suteikti kuo geresnes sąlygas sportuoti ir tobulėti, suteikti jiems alternatyvų aktyvų laisvalaikio užsiėmimą. Tikiu, kad mūsų vaikai ateityje galėtų tapti profesionaliais sportininkais ir žaistų aukščiausiame lygyje, garsintų ne tik Tauragės kraštą, bet ir galbūt Lietuvą. Antra, klubas nori turėti savo vaikus, išugdyti juos pagal klube besikuriančias sporto tradicijas ir kad jie taptų pamaina FK "Tauras" senbuviams. Apmaudu, bet kol kas Tauragės komandoje žaidžiančių tauragiškių turime labai mažai vien dėl to, kad neturime didelio pasirinkimo. Žinoma, turiu pasidžiaugti, kad net ir šiandien jau auga puiki talentingų futbolininkų karta.

            - Taigi klubo ambicijos yra didžiulės?

            - Iš tikro žiūrint iš šiandienos perspektyvos, klubo ambicijos yra didžiulės, reikalaujančios daug darbo ir pastangų, net ir šiandien suplanuota darbų ir projektų bent jau 10 metų į priekį. O kai šitie darbai pradės nešti vaisius, manau, atsiras tik dar daugiau idėjų ir palaikymo, prie mūsų prisidės daugiau iniciatyvių žmonių ir ateityje padės tęsti mūsų pradėtus darbus. Bet anaiptol nėra blogai po savęs palikti kažkokį brandų, visų gerovei naudingą palikimą.

            - Kokie darbai liko nepadaryti šioje aikštėje?

            - Praktiškai jau salė paruošta, liko tik išpilti specialias gumos granules, kurios suteikia dangai elastingumo ir pastatyti vartus, kurie vėlgi yra jau padaryti.

            - Taigi, nuo kada jau bus galima čia pradėti sportuoti?

            - Vaikai jau ir šiandien turi čia užsiėmimų, sportuoja. O pilnai bus galima šią salę lankyti užbaigus šiuos smulkius likusius darbus galbūt jau ir šios savaitės bėgyje.

            - Kokių dar planų turite be akademijos, stadionų, sporto salės ir visos bazės sutvarkymo?

            - Planų turim ir dėl čempionatų, siekiam kilti kuo aukščiau, norisi Tauragę išgarsinti per futbolą. Nepameluosiu sakydama, kad futbolo lygis ir dabar yra gan geras. Tuo labiau atsižvelgus į dabar turimas, turėtas galimybes sportininkams ir klubui FK "Tauras" sportuoti. Be to, tai prisidėtų ir Tauragės žmonių gerovei, vaikų užimtumui, pagaliau ir patys žmonės gali dalyvauti ar bent jau stebėti įvairius futbolo turnyrus bei renginius. Norim sukurti mieste savas tradicijas turinčią futbolo kultūrą.





            Naujai įrenginėjamame dirbtinės dangos futbolo stadione kalbėjome su VŠĮ "Tauragės futbolas" direktoriumi Egidijumi Katausku:



            - Kiek kainuos šios naujos dirbtinės dangos aikštės įrengimas?

            - Šiuo metu, kad padaryti visus žemės darbus ir pakloti dirbtinę dangą reikia 350 tūkst. litų. Nekalbame apie visos likusios infrastruktūros, aplinkos sutvarkymą, nes tai jau bus kitas projektas.

            - Kokie darbai jau čia yra padaryti?

            - Šiuo metu yra įrengtos vandentiekio, kanalizacijos sitemos, įrengta dalis elektrifikacijos sistemų. Kad būtų galima pakloti dirbtinės dangą, turėjome paruošti atitinkamai pačią žemę – nukastas tam tikras žemės sluoksnis, įrengta drenažo sistema, užpiltas gruntas ir paruošta aikštės teritorija, kad joje būtų galima atlikti tolimesnius dangos tiesimo darbus.

            - Kokie renginiai ir užsiėmimai čia vyks?

            - Čia vyks pirmiausia vaikų treniruotės, FK "Tauras" treniruotės. Vyks varžybos, turnyrai, kitaip tariant visas futbolo gyvenimas. Kaip žinote, pavasarį prasidėjus naujam futbolo sezonui, dėl blogų oro sąlygų, o ypač dėl prastų aikščių dangų būklių, pirmosios varžybos yra žaidžiamos maniežuose. Mano manymu, mes galėtume pradėti sezoną būtent šioje aikštėje, atsižvelgiant į tai, kad dirbtinės dangos kokybė lyginant su natūralios dangos kokybe bus labai gera. Aišku, tam pirmiausia dar turėtų pritarti ir duoti leidimą Lietuvos futbolo federacija. Pabrėšiu, kad lauko sąlygomis ir manieže žaisti yra du skirtingi dalykai. Taip pat čia galės žaisti ne tik kitų sporto mokyklų vaikai, bet ir visi norintys miesto vaikai bei futbolo mėgėjai.

            - Kokio lygio čia bus stadionas, kiek žvaigždučių turės? Kokio lygio turnyrai ar varžybos čia galės vykti?

            - Šis stadionas pagal LFF reikalavimus turėtų atitikti 2 žvaigždučių kategoriją, ko mes ir siekiame vykdydami stadiono statybas. Dėl aukšto lygio varžybų lieka klausimas, kadangi pagal reikalavimus būtų per mažai įrengtų vietų žiūrovams, jų planuojama įrengti 500, taigi šis stadionas greičiausiai būtų pilnai tinkamas tik Lietuvos čempionatams.

            Comment


              Simno miestelyje – nauja dirbtinės dangos aikštė: http://www.lff.lt/lt/article/simno_m..._dangos_aikste
              Istorijos nesuklastosi! P. B. Prūdas

              Comment


                „Vėtros“ areną perėmė LFF, griauti „Žalgirio“ stadiono neskubama


                Lietuvos futbolo federacija (LFF) užbaigė derybas su „DnB NORD“ banku ir sukirto rankomis dėl paskolos, kurios pagrindu išpirko sostinės „Vėtros" stadioną. Į beveik 6 tūkst. vietų turinčią areną LFF žada priimti įvairių amžiaus grupių šalies rinktines ir sostinės futbolo klubus, o 2013 m. čia gali vykti Europos jaunių (iki 19 metų) vaikinų pirmenybių rungtynės.

                Pasak LFF prezidento Liutauro Varanavičiaus, paskolą teks išmokėti per kelerius metus. L. Varanavičius nenorėjo atskleisti, kiek federacijai atsiėjo „Vėtros“ stadionas, tačiau neslėpė, kad finansinė našta bus pakankamai sunki. Neoficialiais duomenimis, LFF arena galėjo kainuoti 1-2 mln. litų.

                „Bus nelengva mokėti paskolą, nes ir taip nesurenkame planuotų lėšų į federacijos biudžetą. Skaičiuojame, ką reikėtų sumažinti. Bet kai išgirdome, kad bankas nori parduoti „Vėtros“ stadioną, pirma mintis buvo tokia, kad reikia jį žūtbūt gelbėti.

                Žinojome, jog nekilnojamojo turto agentūros domisi stadionu, ir turėjome veikti, kad jis nebūtų užstatytas kaip, pavyzdžiui, Kauno „Žalgirio“ stadionas“, – DELFI pasakojo L. Varanavičius.

                LFF vadovo teigimu, šiemet futbolo varžybos „Vėtros“ stadione nebevyks, nes pirmiausia bus mėginama sutvarkyti keturis mėnesius nenaudotą areną.

                Stadionui reikia investicijų

                Primename, jog to paties pavadinimo stadione iki praėjusios liepos rungtyniavo žlugusi sostinės „Vėtros“ komanda. Vilniaus klubui priklausiusio privataus stadiono statybas finansavo „DnB NORD“ bankas.

                2005 m. tarp „Vėtros“ ir banko antrinės bendrovės „DnB NORD lizingas“ sudaryta lizingo sutartis praėjusią vasarą buvo nutraukta klubui nebeišgalint sumokėti mėnesinių įnašų, ir „Vėtros“ stadionas tapo banko nuosavybe.

                „Vėtros“ klubo įkūrėjas Romas Stašauskas praėjusią savaitę DELFI teigė, kad LFF siekis perimti stadioną komplikuoja planus atgaivinti dėl finansinių sunkumų iš A lygos išmestą ekipą, ir žadėjo kreiptis į teismą, jei sandoris tarp federacijos ir „DnB NORD“ banko būtų sudarytas.

                „Vėtros“ arena yra viena iš nedaugelio tik futbolui skirtų stadionų Lietuvoje (be lengvosios atletikos takų). Jis buvo rekonstruotas 2004 m. buvusio „Lokomotyvo“ stadiono vietoje.

                Stadionas atitinka LFF aukščiausios lygos stadionams keliamus reikalavimus. Be to, jis yra priskirtas prie UEFA 2 kategorijos stadionų, kuriuose galima rengti pirmuosius UEFA klubinių varžybų etapus bei mažesnio masto futbolo rinktinių varžybas. Šalia pagrindinės aikštės įrengta mažesnių matmenų dirbtinės dangos treniruočių aikštė.

                Kaip informuoja LFF, siekiant sutvarkyti „Vėtros“ stadioną, reikia gerinti sąlygas žiniasklaidos atstovams, praplėsti patalpas, skiriamas varžybų dalyviams ir organizatoriams, toliau gerinti patekimo į stadioną, parkavimo, varžybų stebėjimo ir svetingumo sąlygas žiūrovams.

                Statybininkai artimiausiu metu neokupuos

                „Vėtros“ stadionas ateityje gali likti vienintelis Vilniuje, atitinkantis A lygos reikalavimus, mat kitą reprezentacinį sostinės stadioną – „Žalgirio“ – numatoma griauti.

                Šiemet į savo gimtuosius namus sugrįžusi VMFD „Žalgirio“ komanda spalio pabaigoje atsisveikino su to paties pavadinimo futbolo arena, į kurią ekipos vadovai teigė kitąmet nebesitikintys įkelti kojos.

                Prieš daugiau nei 60 metų pastatytą stadioną valdo „Ūkio banko investicinei grupei“ (ŪBIG) priklausanti bendrovė „Žalgirio sporto arena“. Stadiono valdytojai dar praėjusį pavasarį gavo Vilniaus savivaldybės leidimą griauti gerokai aptriušusią areną, kuri praeityje buvo laikoma pagrindine Lietuvos futbolo šventove.

                Vis dėlto buldozeriai „Žalgirio“ stadione artimiausiu metu pasirodyti neturėtų. DELFI žiniomis, stadioną prižiūrintis personalas sulaukė nurodymų paruošti aikštę žiemai, kad joje ir kitais metais būtų galima žaisti futbolą.

                Bendrovės „Žalgirio sporto arena“ generalinis direktorius Davidas Vardidze patvirtino, kad šiais metais realūs darbai stadione tikrai neprasidės, abejojama ir dėl 2011 m. Savivaldybės išduotas leidimas galios dešimt metų, todėl investuotojų laukiantys stadiono savininkai, deklaruojantys ketinimus istorinio stadiono vietoje pastatyti naują 10 tūkst. vietų areną, gali nesiskubinti pradėti griovimo darbų.

                „Žalgiris“ – nepageidaujamas?

                Vis tik neaišku, ar stadiono valdytojams ir VMFD „Žalgirio“ klubo atstovams pavyks susitarti dėl tolesnės arenos panaudos. Kalbama, kad tarp ŪBIG prezidento Vladimiro Romanovo ir sostinės ekipos vadovybės yra perbėgusi juoda katė.

                DELFI pasiteiravus V. Romanovo, ar jis sutiks įsileisti į „Žalgirio“ stadioną 2010 m. A lygos medalius užsitikrinusią komandą, verslininkas buvo lakoniškas: „Negaliu pasakyti.“

                VMFD „Žalgirio“ direktorė Vilma Venslovaitienė tikino, kad Vilniaus futbolininkai ir toliau mielai rungtyniautų vokiečių karo belaisvių pastatytame stadione, nepriklausomai nuo jo būklės.

                „Šis stadionas yra lopšys, iš kurio kilo „Žalgiris“. Jei tik mus ten įleistų, ir kitais metais žaistume „Žalgirio“ stadione. Ten yra mūsų tikrieji namai, nors sąlygos „Vėtros“ stadione gal ir būtų geresnės“, – kalbėjo V. Venslovaitienė.

                Primename, kad prieš šį sezoną iš pagrindų atsikūręs ir išimties tvarka į A lygą priimtas VMFD „Žalgirio“ klubas praėjusią gegužę po daugiau nei tris mėnesius trukusių derybų su „Žalgirio sporto arena“ pasirašė stadiono panaudos sutartį metams.

                Arenos valdytojai sutiko priimti žalgiriečius tik po to, kai klubo dalininkė Vilniaus savivaldybė atleido juos nuo nekilnojamojo turto mokesčio. Taip „Žalgirio sporto arena“ sutaupė beveik 90 tūkst. litų.

                15 tūkst. žiūrovų talpinusiame stadione legendinė „Žalgirio“ komanda praeityje žaidė nuo įkūrimo 1947 m. iki 2008 m.

                Paskutiniąsias 2010 m. A lygos sezono rungtynes su tiesiogine konkurente kovoje dėl antrosios vietos A lygoje Marijampolės „Sūduva“ Vilniaus komanda dėl prasto oro sekmadienį žais „Sportimos“ manieže.
                Augusčio straipsniai patinka, bent sugeba paskambint (Varanavičiui ir Romanovui) ir paklaust kaip yra iš tikrųjų. Like
                You can change your car, you can change your house, you can change your Wetherspoon, you can change your wife or religion, even you can change your sex. But you can never change the team you support...

                Comment


                  Turiu mežiagos, jeigu kam įdomu, galiu atsiusti. Apimtis apie 10 MB
                  FIFA 2007
                  Football Stadiums
                  Technical recommendations
                  and requirements

                  Comment


                    Parašė gytisl Rodyti pranešimą
                    Turiu mežiagos, jeigu kam įdomu, galiu atsiusti. Apimtis apie 10 MB
                    FIFA 2007
                    Football Stadiums
                    Technical recommendations and requirements
                    Šitą? http://www.fifa.com/mm/document/tour...ts_en_8211.pdf
                    You can change your car, you can change your house, you can change your Wetherspoon, you can change your wife or religion, even you can change your sex. But you can never change the team you support...

                    Comment


                      Radviliškio miesto stadionas
                      RADVILIŠKIO AMBASADORIUS :D

                      Comment


                        ir vėl pakliedėjimai apie nieką: http://www.alfa.lt/straipsnis/104279...10-12-03_14-17

                        Praėjusią savaitę Savivaldybės delegacija, vadovaujama mero pavaduotojo Gintauto Babravičiaus, lankėsi Gdynėje, kur apžiūrėjo baigiamą statyti 15 139 vietų vieną ekonomiškiausių Lenkijos futbolo stadionų.

                        Vilniaus delegaciją priėmę Gdynės vadovai pristatė miesto sporto infrastruktūrą ir savo lėšomis statomą futbolo stadioną. Naująjį stadioną, kurio sąmatinė vertė beveik 78 mln. litų, jie vadina savo pasididžiavimu. Šalia naujojo stadiono yra krepšinio arena bei regbio stadionas, miesto parkas, biurų pastatai, geležinkelio linija.

                        Aplink vasario mėnesį pradėsiantį veikti futbolo stadioną nėra automobilių parkavimo vietų – stadionas arti miesto centro, todėl varžybų žiūrėti žmonės eina pėsčiomis arba važiuoja visuomeniniu transportu.

                        Vilniaus mero pavaduotojas G. Babravičius teigia, kad Gdynė – puikus pavyzdys, įrodantis, kad turint ryžto, viskas realu. „Į Vilnių – Lietuvos sostinę - turi sugrįžti nacionalinė futbolo rinktinė, kuri dabar savo varžybas organizuoja svetur. Lenkijos pavyzdys įkvėpė, kad iki 2013 metų galime turėti ekonomišką, komfortabilų žiūrovui, atitinkantį 4 UEFA kategoriją, futbolo stadioną Vilniuje,“- sako G. Babravičius.

                        Jo teigimu, Savivaldybė organizuos projekto grupę, kuri ieškos plotų, kur šį projektą būtų galima įgyvendinti, kurs finansavimo modelį. Įgyvendinant UEFA U19 finaliniam turnyrui keliamus reikalavimus infrastruktūrai, jau pradėtas „Ventos“ stadiono Jamonto parke rekonstrukcijos projektas.

                        Planuojama 2011m. kartu su LFF, KKSD ir Vilniaus miestu sutvarkyti šį apleistą stadioną. Taip pat su Švietimo ministerija sutarta, kad prie vienos iš Vilniaus mokyklų 2011 m. bus įrengta visų matmenų nauja futbolo aikštė.

                        Europos futbolo federacija Lietuvai suteikė teisę 2013 m. surengti Europos jaunimo iki 19 metų finalinį turnyrą. Tačiau pagal esamų Vilniuje stadionų ir treniruočių aikščių būklę, sostinė negali net pretenduoti priimti čempionato dalyvių.
                        Istorijos nesuklastosi! P. B. Prūdas

                        Comment


                          http://penalty.lt/fifa-ivertino-garg...irbtine-danga/

                          Comment


                            http://fkbanga.lt/index.php/naujieno.../302-stadionas

                            Comment


                              http://www.lff.lt/lt/article/panevez...tes_atidarymas šaunuoliai!

                              Istorijos nesuklastosi! P. B. Prūdas

                              Comment


                                Vilniuje ir vėla nauji planai, šį kartą planuojama statyti naują stadioną vietoj senojo Vingio parke http://sportas.delfi.lt/abroad/stadi....d?id=40526631 na, žinoma, planai kaip visada gražūs tik kažin ar labai realūs, aš tik nesuprantu kodėl lengvaatlečiams nesiūlomas Kalnų parko stadionas? jiems, man atrodo, ten netgi labai neblogos salygos yra sudarytos, na bent jau neblogesnės nei Vingio parke
                                Istorijos nesuklastosi! P. B. Prūdas

                                Comment


                                  Man nepatiktų vien futbolui skirto stadiono statybos Vingio parke, todėl palaikyčiau lengvaatlečius, kaip ir Kalnų parko stadiono pertvarkymą

                                  Comment


                                    apie Lietuvos stadionuose vykstančius ir planuojamus darbus: http://www.lff.lt/lt/article/sekming...ir_siemet_foto įdomios foto, tik nesuprantu kodėl tokios mažos :/
                                    Istorijos nesuklastosi! P. B. Prūdas

                                    Comment


                                      http://www.taurageszinios.lt/lt/sportas/item/798
                                      http://www.kurjeris.lt/article/articleview/9665/1/32/
                                      Paskutinis taisė miromax; 2011.01.25, 20:29.

                                      Comment


                                        Alytuje iškils dirbtinės dangos stadionas

                                        http://www.alytausgidas.lt/lt/naujie...ccess:yes/#new

                                        Comment


                                          Niūrios naujienos ir esami vaizdai iš Tauragės stadiono:

                                          http://www.tvk.lt/video.php?id=2057

                                          Comment

                                          Working...
                                          X